Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Protectie web premium in timp ce faceti cumparaturi si navigati cu noul manager de firewall de la Avira

31/10/2017
autor echipa electropc.ro
Avira Internet Security Suite

Avira Internet Security Suite, versiunea 2018 asigura protecție web premium în timp ce faceți cumpărături și navigați, cu noul manager de firewall. Blocați ransomware-ul și alte amenințări, în timp ce utilizați în întregime puterea firewallului.

Blocați conexiunile externe de accesare a PC-ului dvs.

Paravanul de protecție nativ Windows este puternic, dar complex. De aceea am creat un manager de firewall, care vă optimizează setările cu un singur clic. Acum, puteți fi întotdeauna sigur că aplicațiile dvs. nu ofera scurgeri de informații și nimeni nu poate prelua în secret controlul PC-ului.

  • Optimizați automat setările dvs. printr-un singur clic
  • Blocați cu ușurință programele de conectare la Internet
  • Vedeți care programe au reguli și care au nevoie de unele configurari

Avira oferă protecție premiată împotriva programelor malware, inclusiv viruși, viermi, spyware și ransomware.

Avira Internet Security Suite este pentru cei care doresc protecție web avansatăPentru a instala kit-ul antivirus trebuie sa indepliniti un minin de cerinte:

  • sistem de operare Microsoft Windows 7 Service Pack 1;
  • memorie RAM minim recomandata 2 GB sau mai mult;
  • spatiu pe disk recomandat minim 2 GB liber pe disc (spațiu suplimentar necesar pentru fișiere temporare și carantină)
  • procesor minim recomandat Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 Processor sau mai repede (cu suport pentru setul de instrucțiuni SSE2)
  • browser Internet Explorer 8 sau mai nou.

Cerințe suplimentare: Pentru a instala, veți avea nevoie de drepturi de administrator, o conexiune la internet și un browser web. Pentru actualizările automate antivirus și detectarea optimă a programelor malware, veți avea nevoie de o conexiune la internet.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu