Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

G DATA: Noua tehnologie BEAST protejează împotriva malware-ului necunoscut

26/02/2021
autor echipa electropc.ro

Unul pentru toți: Noua soluție Next Generation oferă Multi Device Security - utilizatorii pot proteja computerele Windows, MacBook-urile, dispozitivele iOS și Android cu o singură licență.

Ransomware, phishing, troieni bancari - infractorii cibernetici lucrează constant pentru a dezvolta programe malware pe care soluțiile de securitate nu le pot detecta. Pentru a oferi o protecție cuprinzătoare împotriva atacurilor cibernetice, compania germană de apărare cibernetică G DATA a dezvoltat BEAST. Noua tehnologie detectează malware-ul pe baza comportamentului său rău intenționat și îl oprește imediat. BEAST este acum inclus în toate produsele Windows. Pentru a coincide cu lansarea Catalina, noul sistem de operare Apple, G DATA lansează simultan o versiune complet renovată pentru Mac a software-ului său antivirus. Noile soluții de securitate G DATA protejează utilizatorii privați de pe Internet atunci când navighează, cumpără și fac servicii bancare online. Soluțiile sunt disponibile de acum în magazine specializate și magazine web.


Google Chrome nu va mai suporta unele procesoare mai vechi

09/02/2021
autor echipa electropc.ro

Echipa de dezvoltare Chromium a anunțat printr-un document de politică că suportul va fi abandonat pentru procesoarele x86 mai vechi care nu îndeplinesc un minim de suport SSE3 (Suplimentar Streaming SIMD Extensions 3), începând cu versiunea Chrome 89.

Impactul asupra utilizării Chrome este de așteptat să fie extrem de mic, având în vedere că dispozitivele afectate vor rula în mare parte procesoare pre-Intel Core 2 Duo. Deoarece majoritatea procesoarelor post-2005 acceptă deja SSE3, hardware-ul va trebui să aibă peste 15 ani pentru a fi afectat de această modificare.

Cartuse compatibile sau originale. Ce ar trebui sa folosesti. Care este diferenta dintre ele !

22/09/2020
autor echipa electropc.ro

Diferențe dintre cartușele compatibile și cele originale. Ce ar trebui să folosești. 

Tușul pentru imprimantă este unul dintre cele mai scumpe produse din lume, lucru pe  care îl știu foarte bine cei care folosesc frecvent o imprimantă. Tocmai din acest motiv și cartușele sunt niște produse scumpe. Există, însă, și posibilitatea să folosești la maximum imprimanta ta, dar fără să cheltuiești la fel de mult: folosind cartușe compatibile.

Firma germana de securitate Avira a fost achizitionata de Investcorp la o evaluare de 180 milioane USD

09/04/2020
autor echipa electropc.ro

Avira finalizează acordul de achiziție cu Investcorp Technology Partners

Bazându-se pe 30 de ani de experiență în industria de securitate cibernetică și antivirus, parteneriatul strategic poziționează Avira pentru oportunități globale și de extindere a produselor.

TETTNANG, GERMANIA, 9 aprilie 2020

Avira a anunțat astăzi (9 aprilie 2020) că a încheiat un acord cu Investcorp Technology Partners IV. Achiziția reprezintă prima investiție instituțională din Avira de când a fost fondată în 1986 de Tjark Auerbach.

Adobe Scan, probabil cea mai buna aplicatie de scanat documente in format PDF

25/03/2020
autor echipa electropc.ro

Nu mai trebuie să păstrați grămezi de hârtii pe birou sau să vă umpleți portofelul cu chitanțe. Aplicația gratuită Adobe Scan  funcționează pe dispozitivul dvs. mobil, scanează documente în PDF și recunoaște automat textul.

Cu Adobe Scan, capturați și convertiți cu ușurință documente, formulare, cărți de vizită și tablouri în  PDF de înaltă calitate. Cu diferite moduri de captare, vă puteți asigura că surprindeți scanarea cea mai clară de fiecare dată.

Deși este destul de simplu de utilizat, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre Scanare - deci hai să facem un tutorial rapid.


Atentie utilizatori antivirus gratuit Avast si AVG

30/01/2020
autor marian tuca

Windows 10 nu se va actualiza dacă utilizați AVG sau Avast Antivirus. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să actualizați solutțile antivirus înainte de a încerca să descărcați actualizarea Windows.

Microsoft a blocat actualizările la Windows 10 pentru unii utilizatori care au antivirus Avast și AVG. Unii utilizatori care au încearcat să actualizeze la ultima versiunea de Windows 10  „Build 1909” au descoperit că nu există nicio actualizare de instalat dacă utilizează AVG sau Avast în fundal(instalat). Microsoft a găsit o problemă de compatibilitate între instrumentele antivirus gratuite și Windows. Atât AVG, cât și Avast au lansat pagini de asistență la această problemă.


Este necesara protectia antivirus pentru afacerea mea ?

13/01/2020
autor echipa electropc.ro

Cu amenințări precum ransomware, companiile nu își pot permite să-și lase rețelele și datele nesecurizate

V-ați întrebat dacă afacerea dvs. necesită protecție antivirus, răspunsul scurt este da. Chiar dacă Windows 10 are propriul său program antivirus integrat, bine cotat, Windows Defender, investiția într-o soluție antivirus dedicată poate oferi o protecție mai avansată. Citiți mai departe pentru a afla cum soluțiile antivirus vă pot proteja afacerea și reduce riscul încălcărilor cibersecurității.

Perioada de asistenta pentru sistemul de operare Windows 7 se incheie pe 14 ianuarie 2020

06/01/2020
autor echipa electropc.ro

Microsoft s-a angajat să ofere 10 ani de asistență de produs pentru Windows 7 atunci când a fost lansat produsul, pe 22 octombrie 2009. Această perioadă de 10 ani s-a încheiat acum și Microsoft a întrerupt suportul pentru Windows 7, ca să ne putem concentra investițiile în susținerea unor tehnologii mai noi și unor experiențe noi deosebite. Data exactă a sfârșitului perioadei de asistență pentru Windows 7 a fost 14 ianuarie 2020. Asistența tehnică și actualizările de software de la Windows Update care ajută la protejarea PC-ului nu mai sunt disponibile pentru produs. Microsoft recomandă cu tărie să treceți la Windows 10, pentru a evita situațiile în care aveți nevoie de service sau de asistență care nu mai este disponibilă.


Cum sa instalati si sa activati produsul dvs. G DATA pentru Windows

27/11/2019
autor echipa electropc.ro
Cum să instalați și să activați produsul dvs. G DATA pentru Windows

Instalare/activare dispozitiv nou

Acest articol vă va ghida prin instalarea și activarea pe primul computer cu numărul dvs. de înregistrare (a.k.a .: Cheia licenței).
Pasul 1: Descărcați cea mai recentă versiune a produsului dintr-unul din următoarele link-uri:

Update-ul la noul G Data Antivirus for Mac este obligatoriu. Acum compatibil cu noul macOS "Catalina"

11/10/2019
autor echipa electropc.ro

Stimati clienti, utilizatori ai solutiei G DATA Antivirus for Mac.
 
G DATA Antivirus Mac a fost complet refacut, interfata de utilizator a fost modernizata si, foarte important, noua versiune este compatibila cu cel mai recent sistem de operare de la Apple, Catalina.
  
Noutatile noii versiuni:

  • interfata de client moderna, complet redesenata
  • protectie web actualizata – compatibila cu cele mai noi versiuni de Chrome si Firefox
  • suporta noul sistem de operare macOS Catalina (macOS version 10.15)
  • performanta imbunatatita

Nota: Dupa upgrade-ul la macOS Catalina, versiunea veche de G DATA Antivirus Mac nu mai este compatibila.