VIGI C540V

VIGI C540V, camera de supraveghere pentru exterior, oficial lansata in Romania de TP-Link

echipa electropc.ro
24/01/2024
1

TP-Link, lider global în echipamente de rețea, continuă să inoveze în domeniul securității video pentru afaceri, lansând pe piața din România un nou produs în gama sa VIGI. Camera de supraveghere pentru exterior VIGI C540V reprezintă o adiție de ultimă generație, dezvoltată pentru a satisface cerințele afacerilor mici și mijlocii în materie de securitate, oferind soluții profesionale la un preț accesibil.

Gama VIGI, lansată în 2020, a marcat intrarea strategică a TP-Link pe piața soluțiilor profesionale în supravegherea video pentru IMM-uri. Această gamă se remarcă prin echipamentele special concepute și produse intern de către TP-Link, asigurând astfel calitate, securitate sporită și fiabilitate. Noua cameră VIGI C540V vine să completeze această gamă, oferind funcții avansate și o performanță de încredere.

VIGI C540V

Printre caracteristicile remarcabile ale camerei se numără funcția Pan-Tilt, care permite monitorizarea eficientă a întregii zone, înregistrarea video color la o rezoluție înaltă de până la 2560×1440, și capacitatea de detectare a mișcării cu notificări pentru diverse scenarii. Echipată cu doi senzori cu distanță focală variabilă, camera asigură captarea precisă a oricărei mișcări suspecte.

Simona Nijnic, Sales Director TP-Link România, a subliniat importanța noii camere în contextul securității afacerilor mici și mijlocii: „Noua cameră de supraveghere pentru exterior VIGI C540V oferă o multitudine de funcții avansate, pentru a veni în întâmpinarea necesităților tot mai complexe ale partenerilor noștri din întreprinderile mici și mijlocii, inclusiv capabilități de management flexibil, pentru a se adapta aproape oricăror cerințe.”

Gama VIGI se bucură de evoluții continue, iar TP-Link subliniază faptul că VIGI C540V este un dispozitiv performant integrat perfect în această gamă, menținându-se competitiv atât din punct de vedere al prețului, cât și al calității oferite.

Funcțiile inteligente ale camerei VIGI C540V includ posibilitatea de a diferenția între persoane și vehicule, facilitând clasificarea imaginilor și reducând numărul de notificări inutile. Camera dispune și de capacități de detectare a mișcării bazate pe inteligență artificială, precum și de funcția de urmărire automată, asigurând că subiecții rămân în cadru în permanență.


Rezistența la intemperii reprezintă un alt avantaj al camerei, având certificarea IP66, ceea ce o face potrivită pentru utilizare în condiții de umezeală, apă și praf. Aceasta poate funcționa în orice condiții meteo, oferind o soluție de securitate constantă.

Un aspect important în domeniul securității este capacitatea de stocare, iar VIGI C540V poate păstra înregistrările local pe un card microSD de până la 256GB. Cu compresie video H.265+, camera economisește spațiu de stocare și reduce costurile de monitorizare, fără compromisuri în privința calității imaginii.

Camera VIGI C540V este integrată în sistemul VIGI, permițând managementul ușor al întregii rețele de securitate. Utilizatorii pot accesa feed-ul în timp real și pot localiza înregistrările în funcție de diverse criterii prin intermediul aplicațiilor VIGI, asigurând o supraveghere eficientă și accesibilă de la distanță.

Cu o garanție de trei ani și suport pre și post-vânzare, TP-Link oferă utilizatorilor din România încrederea că au investit într-un produs de calitate și performanță superioară în domeniul securității video pentru afaceri.

Sursa:TP-Link

Comentarii

Disponibil pentru comanda acum si in Romania.