Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Microsoft Windows 10 Pro, 32/64 Bit, All Languages, Licenta electronica(ESD), FQC-09131

Prețul vechi: 1.105,00 Lei
450,00 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc) Câștigați: 655,00 Lei (59%)
- 59%
FQC-09131

Acest produs este distribuit electronic.

Specificatii

Numar utilizatori
:
1
Tip licenta:
Licenta Electronica
Producator:
Microsoft

Descriere

Cu Windows 10 Pro, aveți un excelent partener de afaceri. Are toate caracteristicile versiunii Windows 10 Home, plus funcționalități importante pentru afaceri, precum criptare, login de la distanță, crearea de mașini virtuale și altele. Beneficiați de pornirea rapidă a aplicațiilor, de un meniu Start familiar și totuși extins și de modalități noi și extraordinare de a lucra, plus de caracteristici inovatoare, cum ar fi un browser nou-nouț, conceput pentru activitatea online.

Potrivit pentru afaceri

Conectați-vă la domeniu Vă puteți conecta la domeniul companiei sau al școlii dvs. sau la Azure Active Directory pentru a utiliza fișiere din rețea, servere, imprimante și multe altele.

Criptare îmbunătățită. Obțineți securitate suplimentară cu BitLocker, care vă ajută să vă protejați datele cu ajutorul gestionării criptării și securității.

Login la distanță. Windows 10 vă permite să faceți login cu ajutorul Desktop-ului la distanță pentru a face sign-in și a vă utiliza PC-ul Pro în timp ce sunteți acasă sau în deplasare.

Mașini virtuale. Creați și executați mașini virtuale cu Hyper-V pentru a putea executa mai multe sisteme de operare în același timp pe același PC.

Aplicațiile dvs. în Magazin. Windows 10 vă permite să vă creați propria secțiunea privată în Magazinul Windows pentru acces comod la aplicațiile companiei

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu