Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Microsoft Office Profesional 2019, All Languages, Licenta Electronica, Windows, 269-16805

2.200,00 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc)
269-16805

Acest produs este distribuit electronic.

Comandă cu un singur click
 • Cerinte sistem
 • Instrucțiuni de instalare

Specificatii

Aplicatii incluse:
 • Access
 • Excel
 • OneNote
 • Outlook
 • PowerPoint
 • Publisher
 • Word
Numar utilizatori :
1
Tip licenta:
Licenta Electronica
Utilizare:
 • Business
 • Home
Producator:
Microsoft
Sisteme de operare:
Windows

Descriere

Lucrați mai inteligent

Office Professional 2019 vă ajută să creați, să prezentați, să comunicați și să publicați documente cu aspect profesional. Beneficiați de caracteristicile care economisesc timp, de un aspect nou, modern și de instrumente de colaborare incorporate. Salvați-vă documentele în cloud pe OneDrive și accesați-le de oriunde.


Outlook

Administrați-vă cu ușurință e-mailul, calendarele, contactele și activitățile. Asistența push e-mail vă menține inboxul actualizat, vizualizarea Conversație grupează mesajele corelate, iar calendarele pot fi vizualizate unul lângă celălalt pentru planificare.

Word

Creați și partajați documente cu aspect profesional cu ajutorul instrumentelor de editare, revizuire și partajare de ultimă generație. Noua filă de Proiectare vă oferă acces rapid la caracteristici, iar funcția Căutare inteligentă prezintă informațiile contextuale relevante de pe web direct în Word.

Excel

Analizați și vizualizați datele în moduri noi și intuitive cu noua interfață utilizator, plus comenzile rapide de la tastatură preferate. Caracteristicile de profit, cum ar fi Analysis Toolpak, Slicers și Formula Builder, economisesc timp, astfel încât să vă puteți concentra asupra analizelor.

PowerPoint

Creați, colaborați și prezentați în mod eficace ideile dvs. cu ajutorul noilor efecte tranziție între diapozitive și al unui panou de animații îmbunătățit. Firele de comentarii de pe marginea diapozitivelor vă ajută să încorporați feedbackul în prezentări.


OneNote

Este propria dvs. agendă digitală pentru a putea culege notițe, idei, pagini web, fotografii și chiar fișiere audio și video, toate într-un singur loc. Fie că sunteți acasă, la birou sau în deplasare, le puteți lua pe toate cu dvs. oriunde mergeți, le puteți partaja și puteți colabora cu ceilalți.

Access

Access este un instrument ușor de utilizat pentru a crea rapid aplicații de baze de date în browser, care vă ajută să vă gestionați afacerile. Datele sunt stocate automat într-o bază de date SQL, așadar sunt mai sigure și mai accesibile ca niciodată.

Publisher

Creați cu ușurință, personalizați și partajați o gamă largă de publicații de calitate profesională. Schimbați fotografii cu o simplă glisare și fixare sau adăugați fotografii direct din albumele online. Utilizați efecte speciale pentru a vă scoate în evidență publicațiile.


Datele dvs. oriunde, oricând

Faceți sign in la Office 2016 și utilizați OneDrive pentru a accesa rapid documentele recente pe orice dispozitiv. Integrarea este perfectă.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu