Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Microsoft Office 365 Personal, Abonament 1 an, 1 utilizatori, All Languages, Licenta Electronica, 32/64 bit, QQ2-00012

Licenta Electronica,
290,00 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc)
14 zile
Prețul în puncte: 29000 puncte
Puncte premiu: 3 puncte
QQ2-00012

Acest produs este distribuit electronic.

  • Cerinte sistem
  • Instrucțiuni de instalare

Specificatii

Aplicatii incluse:
  • Access
  • Excel
  • OneNote
  • Outlook
  • PowerPoint
  • Publisher
  • Word
Numar utilizatori :
1
Tip licenta:
Licenta Electronica
Utilizare:
  • Personal
Valabilitate (luni):
12
Producator:
Microsoft
Sisteme de operare:
Windows

Descriere

Office 2016 pentru firme mici este proiectat pentru a vă ajuta să creați și să comunicați mai rapid cu ajutorul caracteristicilor ce economisesc timpul, a aspectului nou, modern, a instrumentelor încorporate de colaborare și cu ajutorul Outlook pentru e-mail, calendare și agendă de contacte. În plus, vă puteți salva documentele în cloud pe OneDrive și le puteți accesa de oriunde.


Outlook

Administrați-vă cu ușurință e-mailul, calendarele, contactele și activitățile. Asistența push e-mail vă menține inboxul actualizat, vizualizarea Conversație grupează mesajele corelate, iar calendarele pot fi vizualizate unul lângă celălalt pentru planificare.

Word

Creați și partajați documente cu aspect profesional cu ajutorul instrumentelor de editare, revizuire și partajare de ultimă generație. Noua filă de Proiectare vă oferă acces rapid la caracteristici, iar funcția Căutare inteligentă prezintă informațiile contextuale relevante de pe web direct în Word.

Excel

Analizați și vizualizați datele în moduri noi și intuitive cu noua interfață utilizator, plus comenzile rapide de la tastatură preferate. Caracteristicile de profit, cum ar fi Analysis Toolpak, Slicers și Formula Builder, economisesc timp, astfel încât să vă puteți concentra asupra analizelor.

PowerPoint

Creați, colaborați și prezentați în mod eficace ideile dvs. cu ajutorul noilor efecte tranziție între diapozitive și al unui panou de animații îmbunătățit. Firele de comentarii de pe marginea diapozitivelor vă ajută să încorporați feedbackul în prezentări.


OneNote

Este propria dvs. agendă digitală pentru a putea culege notițe, idei, pagini web, fotografii și chiar fișiere audio și video, toate într-un singur loc. Fie că sunteți acasă, la birou sau în deplasare, le puteți lua pe toate cu dvs. oriunde mergeți, le puteți partaja și puteți colabora cu ceilalți.

Access

Access este un instrument ușor de utilizat pentru a crea rapid aplicații de baze de date în browser, care vă ajută să vă gestionați afacerile. Datele sunt stocate automat într-o bază de date SQL, așadar sunt mai sigure și mai accesibile ca niciodată.

Publisher

Creați cu ușurință, personalizați și partajați o gamă largă de publicații de calitate profesională. Schimbați fotografii cu o simplă glisare și fixare sau adăugați fotografii direct din albumele online. Utilizați efecte speciale pentru a vă scoate în evidență publicațiile.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu