Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Microsoft Office Home & Business 2020, All Languages, Licenta Electronica, Windows, T5D-02316

1.199,00 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc)
T5D-02316

Acest produs este distribuit electronic.

Comandă cu un singur click
  • Cerinte sistem
  • Instrucțiuni de instalare
Aplicatii incluse:
  • Excel
  • OneNote
  • Outlook
  • PowerPoint
  • Word
Numar utilizatori :
1
Tip licenta:
Licenta Electronica
Utilizare:
  • Business
  • Home
Producator:
Microsoft
Sisteme de operare:
Windows

Office pentru firme mici este proiectat pentru a vă ajuta să creați și să comunicați mai rapid cu ajutorul caracteristicilor ce economisesc timpul, a aspectului nou, modern, a instrumentelor încorporate de colaborare și cu ajutorul Outlook pentru e-mail, calendare și agendă de contacte. În plus, vă puteți salva documentele în cloud pe OneDrive și le puteți accesa de oriunde.


Outlook

Administrați-vă cu ușurință e-mailul, calendarele, contactele și activitățile. Asistența push e-mail vă menține inboxul actualizat, vizualizarea Conversație grupează mesajele corelate, iar calendarele pot fi vizualizate unul lângă celălalt pentru planificare.

Word

Creați și partajați documente cu aspect profesional cu ajutorul instrumentelor de editare, revizuire și partajare de ultimă generație. Noua filă de Proiectare vă oferă acces rapid la caracteristici, iar funcția Căutare inteligentă prezintă informațiile contextuale relevante de pe web direct în Word.

Excel

Analizați și vizualizați datele în moduri noi și intuitive cu noua interfață utilizator, plus comenzile rapide de la tastatură preferate. Caracteristicile de profit, cum ar fi Analysis Toolpak, Slicers și Formula Builder, economisesc timp, astfel încât să vă puteți concentra asupra analizelor.

PowerPoint

Creați, colaborați și prezentați în mod eficace ideile dvs. cu ajutorul noilor efecte tranziție între diapozitive și al unui panou de animații îmbunătățit. Firele de comentarii de pe marginea diapozitivelor vă ajută să încorporați feedbackul în prezentări.

OneNote

Este propria dvs. agendă digitală pentru a putea culege notițe, idei, pagini web, fotografii și chiar fișiere audio și video, toate într-un singur loc. Fie că sunteți acasă, la birou sau în deplasare, le puteți lua pe toate cu dvs. oriunde mergeți, le puteți partaja și puteți colabora cu ceilalți.

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

La același preț!

1.249,99 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
1.160,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
1.150,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)