Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

NovaBACKUP PC License, 1 PC, Licenta Noua

230,00 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc)
3191001CHL-LN
1000 Produs(e)
+
Comandă cu un singur click
Numar utilizatori :
1
Tip licenta:
Licenta Noua
Producator:
NOVASTORE

Rapida, sigura si usoara

NovaBACKUP PC oferă protecție de ultimă oră în computer, combinată cu cea mai rapidă performanță disponibilă. Și ori de câte ori sunteți gata, actualizarea și extinderea planului de backup este ușor.


Opțiuni complete de backup.


Cu ajutorul programului NovaBACKUP PC puteți alege între copii de siguranță la nivel de fișier sau de imagine - ceea ce înseamnă că puteți copia fișiere individuale sau întregul hard disk. În plus, copierea fișierelor vă permite să creați copii de siguranță ale fișierelor și folderelor, cu opțiunea de a ignora duplicatele.
Viteze rapide de copiere. 


NovaBACKUP PC testat 4x mai repede decât cel mai apropiat concurent. De asemenea, puteți utiliza programarea automată pentru a face backup la nivel de biți sau la schimbări incrementale, între backup-ul dvs. complet - asigurați-vă că datele dvs. sunt întotdeauna protejate, fără a fi nevoie să rulați continuu copiile de rezervă complete.


Backup-uri locale și cloud într-o singură soluție. NovaBACKUP PC vă permite să gestionați cu ușurință copiile de rezervă locale și cloud, toate dintr-o singură interfață. Obțineți spațiu de stocare gratuit de 2 GB pentru a vă începe. În plus, acum aveți posibilitatea de a efectua copii de siguranță la serviciile populare de partajare de fișiere, cum ar fi Dropbox și OneDrive, pentru stocarea cloud gratuită.În cea mai nouă versiune, NovaBACKUP include acum un nou Boot Disk Tool, ceea ce înseamnă că dacă aveți un dezastru și trebuie să vă recuperați datele utilizând un disc de boot, întregul proces va fi mult mai raționalizat și eficient Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu