Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Network Attached Storage QNAP Tower NAS, TS-451+-2G

2.929,99 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc)
TS-451+-2G
1 Produs(e)
+
Comandă cu un singur click

TS-451 + NAS de înaltă performanță Intel quad-core care suportă HDMI, transcodarea și virtualizarea pentru case și companii


Datorită creșterii cererii de stocare, partajare și procesare multimedia, tot mai mulți utilizatori caută un sistem NAS cu performanțe bune și un preț accesibil. Quad-core-ul Intel® TS-451 + oferă o soluție de stocare scalabilă fără compromisuri de înaltă performanță pentru utilizatorii profesioniști.Realizat de sistemul de operare inteligent QTS 4.2, TS-451 + funcționează ca un NAS ușor de utilizat și puternic pentru backup de date, sincronizare și partajare de fișiere, acces la distanță și aplicații multimedia și este ideal pentru utilizatorii să creeze un mediu securizat nor pentru a accesa datele lor cu ușurință.

  • Centralizați stocarea fișierelor, partajarea și copierea de rezervă cu performanțe excelente
  • Executați mai multe mașini virtuale bazate pe Windows®, Linux®, UNIX® și Android ™ cu stația de virtualizare
  • Operați mai multe sisteme izolate Linux®, precum și descărcați aplicații containerizate cu Container Station
  • Bucurați-vă de cea mai bună experiență audio-vizuală cu ieșirea HDMI și telecomanda gratuită
  • Transcodare clipuri video Full HD pe oră sau offline *
  • Stream fișiere multimedia prin DLNA®, AirPlay®, Chromecast ™ și Bluetooth® cu control multi-zone multimedia
  • Găsiți rapid fișiere specifice prin căutare în timp real, cu ajutorul căutării naturale cu Qsirch
  • Scalați până la 12 unități cu carcasă de expansiune QNAP UX-800P


CPU Quad-core pe 64 de biți Intel® Celeron® pentru o performanță excepțională

Modelul TS-451 + este alimentat de un procesor Intel® Celeron® cu procesor quad-core de 64 de biți și are 2 GB / 8 GB de memorie RAM DDR3L (cu o viteză de upgradare de până la 8 GB) și porturi LAN dual Gigabit, livrând până la 225 MB / s viteze de citire și scriere cu mod trunchi port. TS-451 + poate, de asemenea, să crească automat rata ceasului procesorului de la 2.0GHz la 2.42GHz atunci când este necesar pentru sarcini intensive CPU. TS-451 + suportă criptarea volumului și a dosarelor AES cu 256 de biți, cu viteze de transfer de până la 204 MB / s, îmbunătățind performanța și securitatea sistemului, asigurând în același timp siguranța datelor personale sensibile stocate în TS-451 +.

QNAP

QTS Simplu și eficient

Datorită interfeței intuitive a utilizatorului QTS, experiența dvs. NAS este mai inteligentă, mai fină și mai spectaculoasă. Design-ul său modern planifică timpii de încărcare, iar desktop-ul inteligent vă permite să găsiți rapid funcțiile dorite, să creați comenzi rapide de pe desktop sau comenzile rapide de grup, să monitorizați informații importante despre sistem în timp real și să deschideți mai multe ferestre de aplicații pentru a executa simultan mai multe sarcini o mai mare eficiență de operare. QTS rupe barierele dispozitivelor, platformelor și geografiei pentru a vă aduce experiențe cloud optimizate și încorporează caracteristici mai avansate, inclusiv instantaneu de volum / LUN, conexiune la distanță la serviciile de cloud publice din File Station, sistem multimedia multi-zone și multe altele.Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu