Orink

Orink

https://www.electropc.ro/orink.html

ORINK INFOTECH INTERNATIONAL CO LTD este specializată în dezvoltarea și vânzarea de consumabile pentru imprimante. Ca membru al Asociației de Calculatoare din Shanghai, sediul de marketing al ORINK este situat în Shanghai, iar baza sa principală de producție se află în Zhuhai, China.

Cu un spațiu din fabrică de 28.000 mp și peste 1000 de muncitori profesioniști, Orink produce lunar 8-9 milioane de bucăți de cartuș cu jet de cerneală și 1,3 milioane de bucăți de cartuș de toner laser. ORINK poate oferi o gamă completă de produse, inclusiv cartușe de cerneală, cartușe de toner, cerneală în vrac și produse conexe.


Orink este certificată ISO 9001, ISO14001, ROHS, REACH, CE și STMC etc. Pe piețele interne și externe, marca sa ORINK s-a bucurat de o bună reputație în peste 60 de țări din lume, devenind unul dintre consumabilele de imprimare de top furnizori din lume.

Respectând filozofia companiei „Excelență, inovație și cooperare”, ORINK va oferi tot timpul cele mai eficiente produse din punct de vedere al costurilor și cel mai bun serviciu.

Nu exista produse in aceasta sectiune