Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Network Attached Storage QNAP Tower NAS, TS-228A

1.059,99 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc)
Pune o întrebare
Prețul în puncte: 105999 puncte
Puncte premiu: 11 puncte
TS-228A
7 Produs(e)
+
Comandă cu un singur click

Echipat cu un procesor quad-core Realtek RTD1295, TS-228A oferă utilizatorilor de acasă funcții puternice, inclusiv backup instantaneu, sincronizare de fișiere și servicii private cloud. TS-228A este, de asemenea, un portal de divertisment la domiciliu pentru streaming de fotografii, muzică și clipuri video pe mai multe dispozitive în întreaga casă și în afara acesteia. Cu funcționare silențioasă și silențioasă, modelul TS-228A este foarte potrivit pentru utilizatorii de acasă și oferă funcționalitate ușoară și confortabilă pentru stocarea fișierelor și pentru nevoile multimedia.


Qsync este un serviciu de sincronizare a fișierelor în timp real ușor de utilizat pentru computere și dispozitive mobile. Cu Qsync, datele dvs. pot fi partajate în mai multe locații, făcând chiar mai ușoară partajarea fișierelor.

TS-228A vă oferă protecție instantanee la un preț accesibil, permițându-vă să protejați fișierele și datele de ștergerea accidentală și atacurile malware.


Sincronizarea hibridă de backup vă oferă libertatea de a seta și de a combina mai multe funcții automate de backup / sincronizare pentru a păstra datele importante în siguranță și pentru a vă asigura liniștea.


Cele trei posturi multimedia (Foto, Muzică și Video) vă ajută să centralizați, să gestionați, să organizați și să navigați fără efort în fișierele multimedia ale familiei.


Colecția dvs. multimedia poate fi transmisă direct de la TS-228A la televizoare inteligente acceptate, playere muzicale și console de jocuri.


Download Station combină multe servicii și funcții de descărcare populare. Cu TS-228A, eficiente și silențioase, puteți executa sarcini de descărcare pentru o perioadă lungă de timp, fără a trece la o factură mare de energie electrică.

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

TS-x28A Series Brochure - English (TS-x28A__EN__51000-024445-RS_web.pdf, 1,508 Kb) [Descărcare]

La același preț!

1.090,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
1.020,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
1.070,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)