Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Antivirus Kaspersky Small Office Security, 1 an, 5 - 9 licente, Reinnoire, KL4536OAEFR

Prețul vechi: 134,00 Lei
94,00 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc) Câștigați: 40,00 Lei (30%)
- 30%
Va rugam sa completati cu nr. client din fisierul de licenta vechi sau user name pentru a genera noile chei automat. Daca nu aveti aceste informatii, completati cu 0 pentru a finaliza comanda.
KL4536OAEFR
2022 Produs(e)

Cantitatea minima pentru "Antivirus Kaspersky Small Office Security, 1 an, 5 - 9 licente, Reinnoire, KL4536OAEFR" este 5.

Specificații

Numar utilizatori
:
5 - 9
Tip licenta:
Licenta Reinnoire
Categorie:
Small Office
Destinatie:
Small Office
Valabilitate:
1 an
Producator:
Kaspersky

Descriere

Kaspersky Small Office Security

Protecţie In timp ce lucrezi

Kaspersky Small Office Security este conceput pentru companii care folosesc Intre 5 şi 25 de computere, cateva servere şi dispozitive mobile.

Este gata de utilizare şi este gestionat printr-o consola bazata pe cloud şi uşor de utilizat. Nu sunt necesare cunoştinţe IT pentru a ne folosi instrumentele puternice de securitate şi pentru a monitoriza securitatea de la orice dispozitiv conectat alegi.

Te protejam de atacuri online, ransomware şi pierderea datelor. Poţi sa-ţi vezi de treaba.

Platforme acceptate:

  • Desktopuri şi laptopuri Windows
  • Desktopuri şi laptopuri Mac
  • Serverele de fişiere cu Windows
  • Smartphone-uri şi tablete cu Android

Opreşte programele de tip Cryptolocker

Capacitaţile anti-criptare opresc programele de tip crypotelockere şi ransomware. Tentativele de criptare rau-intenţionate iniţiaza realizarea de copii de rezerva şi restabilire date.

Fişiere

Securizeaza datele sensibile şi protejeaza-ţi compania de breşele datelor, amenzi şi contracte pierdute prin realizarea de copii de rezerva şi criptare.

Securizeaza web şi e-mail

Opreşte spyware, phishing şi linkurile de internet rau-intenţionate Inainte sa-ţi atace compania. Securizeata activitatea pe e-mail şi pe web Impotriva exploatarilor şi a malware-ului ascuns.

Finanţe

Kaspersky Small Office Security Iţi protejeaza banii, numerele cardurilor de credit şi detaliile bancare.

Optimizat pentru performanţa

Performanţe software şi consum de resurse PC optimizate Iţi ofera un flux de trafic mai eficient, timpi de Incarcare web mai rapizi şi implementari, actualizari şi timpi de pornire optimizaţi.

Fii In siguranţa In mişcare

Protejeaza-ţi smartphone-urile şi tabletele Android cu tehnologiile noastre de securitate şi management pentru dispozitive mobile. Blocheaza, goleşte şi localizeaza dispozitive pierdute. Kaspersky Small Office Security protejeaza informaţiile sensibile de pe dispozitivele deţinute de angajaţi.

Comentarii

Recomand acest produs.
Scrie un comentariu