Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Antivirus Kaspersky Small Office Security, 1 an, 10 - 14 licente, Reinnoire, KL4536OAKFR

Prețul vechi: 122,00 Lei
86,00 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc) Câștigați: 36,00 Lei (30%)
- 30%
Va rugam sa completati cu nr. client din fisierul de licenta vechi sau user name pentru a genera noile chei automat. Daca nu aveti aceste informatii, completati cu 0 pentru a finaliza comanda.
KL4536OAKFR
2022 Produs(e)

Cantitatea minima pentru "Antivirus Kaspersky Small Office Security, 1 an, 10 - 14 licente, Reinnoire, KL4536OAKFR" este 10.

Specificatii

Numar utilizatori
:
10 - 14
Tip licenta:
Licenta Reinnoire
Categorie:
Small Office
Destinatie:
Small Office
Valabilitate:
1 an
Producator:
Kaspersky

Descriere

Kaspersky Small Office Security

Protecţie în timp ce lucrezi

Kaspersky Small Office Security este conceput pentru companii care folosesc între 5 şi 25 de computere, câteva servere şi dispozitive mobile.

Este gata de utilizare şi este gestionat printr-o consolă bazată pe cloud şi uşor de utilizat. Nu sunt necesare cunoştinţe IT pentru a ne folosi instrumentele puternice de securitate şi pentru a monitoriza securitatea de la orice dispozitiv conectat alegi.

Te protejăm de atacuri online, ransomware şi pierderea datelor. Poţi să-ţi vezi de treabă.

Platforme acceptate:

  • Desktopuri şi laptopuri Windows
  • Desktopuri şi laptopuri Mac
  • Serverele de fişiere cu Windows
  • Smartphone-uri şi tablete cu Android

Opreşte programele de tip Cryptolocker

Capacităţile anti-criptare opresc programele de tip crypotelockere şi ransomware. Tentativele de criptare rău-intenţionate iniţiază realizarea de copii de rezervă şi restabilire date.

Fişiere

Securizează datele sensibile şi protejează-ţi compania de breşele datelor, amenzi şi contracte pierdute prin realizarea de copii de rezervă şi criptare.

Securizează web şi e-mail

Opreşte spyware, phishing şi linkurile de internet rău-intenţionate înainte să-ţi atace compania. Securizeată activitatea pe e-mail şi pe web împotriva exploatărilor şi a malware-ului ascuns.

Finanţe

Kaspersky Small Office Security îţi protejează banii, numerele cardurilor de credit şi detaliile bancare.

Optimizat pentru performanţă

Performanţe software şi consum de resurse PC optimizate îţi oferă un flux de trafic mai eficient, timpi de încărcare web mai rapizi şi implementări, actualizări şi timpi de pornire optimizaţi.

Fii în siguranţă în mişcare

Protejează-ţi smartphone-urile şi tabletele Android cu tehnologiile noastre de securitate şi management pentru dispozitive mobile. Blochează, goleşte şi localizează dispozitive pierdute. Kaspersky Small Office Security protejează informaţiile sensibile de pe dispozitivele deţinute de angajaţi.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu