Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Antivirus Avast CleAnup Premium - 1 PC, 1 An ,Licenta Noua

230,00 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc)
Pune o întrebare
10 zile
gmf-1-12m-LN

Acest produs este distribuit electronic.

Specificatii

Numar utilizatori
:
1
Tip licenta:
Licenta Noua
Categorie:
CleAnup
Valabilitate:
1 an
Producator:
AVAST SOFTWARE

Descriere

Antivirus Avast CleAnup Premium

Actualizarea optimă a computerului. Accelerați și curățați computerul, actualizați-vă aplicațiile și remediați probleme enervante

Accelerarea, acordarea și revigorarea computerului


Calculatorul dvs. nu devine mai tânăr. Remediază ceea ce te încetinește cu tehnologia patentată Avast Cleanup.


Programe nedorite și eliminarea bloatware

PC-ul dvs. ar putea fi încetinit de programe pe care nu le-ați folosit în vârstă sau nu ați dorit în primul rând - versiuni de încercare, bare de instrumente nedorite sau software preinstalat. Acestea reprezintă o pierdere de spațiu și viteză și pot fi chiar un risc pentru securitate. Noua noastră funcție de Curățare software scapă de ele o dată pentru totdeauna.

Încercați să aflați ce programe nu mai aveți nevoie cu reputația noastră bazată pe cloud și sistemele de detectare a programelor inutile. Dacă vă este teamă să vă dezinstalați, putem pune temporar fișierele în carantină până când decideți.


Defragmentare pentru hard disk-ul

Defragmentarea este un factor cheie în performanța computerului: este procesul de reorganizare a fișierelor pe un hard disk pentru acces rapid. Vă veți bucura de timpuri de pornire mai rapide, de încărcare mai redusă și de performanță mai ușoară.

PC-urile mai noi vin cu stocare ultrarapidă bazată pe flash (Drives Solid State, SSD), care nu trebuie defraggate. Defrag-ul nostru detectează SSD-urile și le prelungește sănătatea.


Actualizați-vă programele în mod automat

Programele depășite pot lăsa computerul vulnerabil la erori, blocaje și riscuri de securitate. Noul nostru software de actualizare automată actualizează periodic programele cele mai critice pentru dvs.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu