Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kaspersky Total Security for Business, 10 - 14 licente, 2 ani, Sector public, KL4869OAKDP

Licenta Sector Public, Kaspersky
566,00 Lei
(Pret cu T.V.A./Buc)
Pretul in puncte: 56600 puncte
Puncte premiu: 6 puncte
KL4869OAKDP
in stoc

Cantitatea minima pentru "Kaspersky Total Security for Business, 10 - 14 licente, 2 ani, Sector public, KL4869OAKDP" este 10.

Specificatii

Numar utilizatori :
10-14
Tip licenta:
Licenta Sector Public
Categorie:
Total Security
Destinatie:
Business & Corporate
Valabilitate (luni):
24
Producator:
Kaspersky

Descriere

Kaspersky Total Security for Business ofera cea mai completa platforma de protectie si administrare din industrie. Solutia Total Security for Business securizeaza fiecare nivel al retelei tale si include instrumente puternice de configurare pentru productivitatea utilizatorilor si protectia lor impotriva amenintarilor programelor periculoase, indiferent de dispozitivul folosit sau de locatia in care se afla. Kaspersky Total Security for Business include protectia statiilor, serverelor defisiere, dispozitivelor mobile dar si a serverelor de mail gateway si de colaborare din companie.

Kaspersky Total Security for Business licentiaza urmatoarele produse:

Kaspersky Security Center
Kaspersky Endpoint Security for Windows
Kaspersky Endpoint Security for Linux
Kaspersky Endpoint Security for Mac
Kaspersky Anti-Virus for Linux File Server
Kaspersky Anti-Virus for Windows Server Enterprise Edition
Kaspersky Security for Mobile
Kaspersky Security for Linux Mail Server
Kaspersky Security for Microsoft Exchange Servers
Kaspersky Anti-Virus for Lotus Domino
Kaspersky Anti-Virus for Proxy Server
Kaspersky Anti-Virus for Microsoft ISA Server and Forefront TMG
Kaspersky Security for Microsoft SharePoint Server


Protectie completa impotriva programelor periculoase, ce cuprinde instrumente de criptare, eficientizare IT si implementare a politicilor.

PROTECTIE SERVER E-MAIL
Protectie anti-malware si anti-spam a traficului de e-mail pentru cele mai cunoscute sisteme de e-mail.

PROTECTIE PENTRU GATEWAY-UL DE INTERNET
Asigura protectia accesului la Internet in intreaga organizatie prin inlaturarea automata a programelor periculoase si potential ostile din traficul HTTP (S)/FTP / SMTP si POP 3.

PROTECTIE PENTRU SERVERELE DE COLABORARE
Kaspersky iti protejeaza serverele SharePoint® impotriva malware-ului, in timp ce posibilitatile de filtrare a continutului si a fisierelor ajuta la prevenirea stocarii continutului inadecvat.

TEHNOLOGII DE CRIPTARE PUTERNICE
Criptarea AES 256-bit la nivel de fisier si de disc, protejeaza datele companiei in cazul pierderii accidentale sau furtului dispozitivului, permitând schimbul sigur de date prin intermediul dispozitivelor amovibile, e-mail, retea sau web, toate fiind accesibile utilizatorului.

PROTEJAREA SPATIULUI DE STOCARE PARTAJAT
Prezenta doar a unui fisier infectat - pe oricare din serverele dumneavoastra - ar putea afecta in mod negativ toate computerele din retea. De aceea, Kaspersky Endpoint Security pentru Business SELECT ofera protectie anti-malware pentru serverele de fisiere care ruleaza Microsoft Windows sau Linux.

CONFIGURARE A SISTEMELOR SI ADMINISTRARE A PACHETELOR DE CORECTIE
Prin combinarea crearii imaginii sistemului de operare si implementare, scanarii de vulnerabilitati, administrarea automata a pachetelor de corectie, controlul accesului in retea, inventarierea si administrarea licentelor se obtine un set de instrumente integrate complet, administrate printr-o singura consola centralizata.

IMPLEMENTARE A SISTEMELOR MOBILE SI PROTECTIE PENTRU SMARTPHONE-URI SI TABLETE
Protectia bazata pe agent pentru endpoint- uri mobile, si administrarea de la distanta a politicilor pentru dispozitive si software se realizeaza prin Kaspersky MDM.

ANTI-MALWARE PUTERNIC PENTRU ENDPOINT- URI SI INSTRUMENTE FLEXIBILE DE CONTROL Cele mai bune instrumente granulare, anti- malware, pentru control al dispozitivelor, web si al aplicatiilor.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

Produse similare Produse similare