Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kaspersky Internet Security Multi Device, 1 licenta, 1 an, Licenta Noua, KL1941XDAFS

Licenta Noua, Kaspersky
176,00 Lei
(Pret cu T.V.A./Buc)
Pretul in puncte: 17600 puncte
Puncte premiu: 2 puncte
KL1941XDAFS

Acest produs este distribuit electronic.

Specificatii

Numar utilizatori :
1
Tip licenta:
Licenta Noua
Categorie:
Internet Security
Destinatie:
Pentru Acasa & Birou
Valabilitate (luni):
12
Producator:
Kaspersky

Descriere

Kaspersky Internet Security Multi Device

Protectie premium pentru PC, Mac si telefoane sau tablete Android. Atunci cand realizezi operatiuni bancare, faci cumparaturi sau socializezi online, Internetul te expune la aceleasi amenintari, indiferent ca iti utilizezi computerul sau dispozitivul mobil. Kaspersky Internet Security - Multi-Device este solutia cu licenta unica prin care iti poti proteja identitatea digitala, datele financiare, informatiile private si copiii, indiferent ca folosesti un PC, un Mac, un telefon Android sau o tableta Android. Protectia tuturor dispozitivelor tale este usor de combinat si de adaptat.

Impiedica furtul banilor si informatiilor tale financiare. Sistemele online de operatiuni bancare, cumparaturi si plata au simplificat numeroase activitati cotidiene, insa au permis aparitia a numeroase riscuri de securitate, inclusiv posibilitatea de furt a parolelor, detaliilor bancare si banilor.

Indiferent ca iti utilizezi computerul PC sau Mac* pentru a accesa un site web bancar, de cumparaturi sau de plati, tehnologia unica Safe Money de la Kaspersky Lab se asigura ca site-ul web este sigur, ca nu esti inselat de un site web fals sau fraudulos si apoi deschide site-ul intr-un mod special, protejat. Safe Money adauga, practic, un nivel suplimentar de securitate pentru tranzactiile tale financiare, pentru a contribui la protejarea datelor conturilor tale bancare si ale cardurilor de credit, precum si a informatiilor tale personale, impotriva infractorilor cibernetici. *Disponibil pentru Mac la sfarsitul anului 2014.

Nu lasa infractorii sa te spioneze prin camera web*
Infractorii cibernetici au recunoscut rapid oportunitatile de a exploata utilizarea sporita a camerelor web, iar presa este plina de stiri despre accesarea camerelor web ale utilizatorilor neinformati, in diverse scopuri rau-intentionate. Cum poti opri spionii?

Kaspersky Lab a dezvoltat tehnologii complet noi de protectie a camerelor web, care impiedica accesarea camerei tale web de catre utilizatorii neautorizati. Cu PC-ul protejat de tehnologiile noastre, nu mai trebuie sa te preocupe riscul ca altcineva sa iti infecteze computerul si sa te spioneze prin camera web. *Protectia pentru camere web este disponibila numai pentru PC-urile cu Windows.

Nu lasa hotii de identitate sa preia controlul
Imagineaza-ti haosul care ar putea rezulta daca cineva ti-ar accesa informatiile private. Daca un infractor iti afla parolele si datele personale, acesta iti poate prelua identitatea digitala, iti poate fura banii si poate cauza o intreaga serie de probleme pe termen lung.

Deoarece chiar si site-urile web legitime pot fi infectate cu malware, descarcand automat coduri rau-intentionate pe computerul, smartphone-ul sau tableta ta, Kaspersky Lab verifica automat toate linkurile web si certifica siguranta acestora inainte sa accesezi un site web. Tehnologiile noastre iti scaneaza, de asemenea, mesajele de e-mail pentru a se asigura ca nicio campanie de phishing nu te poate face sa iti dezvalui informatiile personale valoroase care pot permite altor persoane sa isi asume identitatea ta sau sa iti fure banii.

Lasa-ti copiii sa se bucure de Internet... in siguranta
Amenintarile de pe Internet pot fi inspaimantatoare pentru orice adult preocupat de siguranta, si cu atat mai mult pentru un copil inocent si singur, care crede tot ceea ce vede si are incredere in cei cu care comunica. Deoarece Internetul este si un puternic instrument educational, trebuie sa poti oferi copiilor tai accesul sigur la acesta.

Chiar si atunci cand nu poti fi alaturi de copiii tai, functiile noastre de control parental premiate iti protejeaza copiii impotriva amenintarilor de pe Internet, inclusiv impotriva pradatorilor sexuali. Kaspersky Lab iti permite sa controlezi cu usurinta modul in care copiii tai folosesc Internetul, cand se pot conecta si cu cine pot comunica, indiferent daca acestia folosesc un PC sau un Mac. Poti bloca descarcarile si accesul la continut inadecvat de pe web, poti gestiona retelele sociale si iti poti impiedica copiii sa transmita informatii personale esentiale.

Protejeaza-te si controleaza costurile atunci cand nu esti acasa
Atunci cand utilizezi retele Wi-Fi publice, infractorii iti pot intercepta cu usurinta e-mailurile, parolele, numerele cardurilor de credit si alte informatii. In plus fata de protejarea informatiilor tale, este de asemenea necesar sa eviti plata unor sume excesive catre operatorii de retele Wi-Fi si 3G/4G.

Noua functie Wi-Fi Security Notification* de la Kaspersky Lab verifica automat securitatea conexiunilor Wi-Fi pe care le utilizezi, cauta vulnerabilitatile, te avertizeaza in privinta potentialelor riscuri si iti face recomandari privind reglarea setarilor tale de securitate. In plus, noua noastra functie Cost-Aware Networking* te impiedica automat sa depasesti limita de date pe care o setezi, astfel incat iti vei putea gestiona si optimiza cu usurinta utilizarea traficului de date oricand folosesti PC-ul pentru a accesa Internetul prin retele Wi-Fi, 3G sau 4G publice.

*Functiile Wi-Fi Security Notification si Cost-Aware Networking sunt disponibile numai pentru PC-urile Windows. Functia Cost-Aware Networking este disponibila numai pentru Windows® 8 si versiunile ulterioare.

Securizeaza o intreaga gama de computere si dispozitive mobile
Daca iti place sa navighezi si sa socializezi si preferi sa faci operatiuni bancare si cumparaturi online atunci cand nu esti acasa, asigura-te ca telefonul si tableta ta Android sunt la fel de bine protejate ca laptop-ul sau desktop-ul tau.

Acum, poti proteja mai multe dispozitive cu un singur produs si o singura licenta. Kaspersky Internet Security - Multi-Device poate proteja o combinatie de PC-uri, computere Mac si telefoane sau tablete Android. Ai libertatea de a selecta combinatia de dispozitive pe care doresti sa o protejezi. Cu licenta pentru 5 dispozitive, poti proteja 1 PC, 2 smartphone-uri si 2 tablete… sau 1 Mac, 2 PC-uri si 2 tablete. Alegerea iti apartine.

Protejeaza-ti telefoanele si tabletele Android
99% dintre programele malware mobile vizeaza dispozitivele Android. In plus, deoarece smartphone-urile si tabletele sunt atat de compacte, acestea sunt usor de pierdut sau de furat, iar informatiile tale personale, detaliile conturilor bancare si cele ale cardurilor de credit pot cadea in mainile infractorilor.

Tehnologiile de securitate mobila usor de utilizat de la Kaspersky Lab, impreuna cu functiile de protectie asistata de cloud, sunt optimizate pentru a-ti proteja smartphone-ul si tableta Android impotriva celor mai recente amenintari precum virusii, programele spyware, atacurile de pe Internet si altele. In plus, functiile de protectie a confidentialitatii iti permit sa ascunzi detaliile privind contactele, apelurile, mesajele text si jurnalele tale, iar daca telefonul tau este pierdut sau furat, functiile speciale antifurt permit blocarea dispozitivului, stergerea datelor de pe acesta si identificarea locatiei in care se afla.

Principalele functii de securitate sunt disponibile pentru PC-uri, computere Mac, dispozitive Android, iPhone, iPad si Windows Phone.

Protectie pentru PC-uri cu Windows

 • Solutie anti-malware premiata
 • Protectie asistata de cloud impotriva celor mai recente amenintari
 • Protectie pentru camere web - iti apara confidentialitatea
 • Safe Money - adauga un nivel suplimentar de securitate pentru operatiunile bancare si cumparaturile online
 • Protectie pe web - consiliere privind link-uri web si protectie anti-phishing si anti-spam
 • Control parental avansat - protejeaza copiii impotriva riscurilor online
 • Wi-Fi Security Notification - ofera securitate in retelele Wi-Fi publice
 • Cost-Aware Networking - faciliteaza gestionarea costurilor

Protectie Mac

 • Solutie anti-malware premiata
 • Protectie asistata de cloud impotriva celor mai recente amenintari
 • Protectie pentru PC - nu permite computerelor Mac sa transmita malware catre PC-urile prietenilor
 • Safe Money* - adauga un nivel suplimentar de securitate pentru operatiunile bancare si cumparaturile online
 • Protectie pe web - include consiliere privind link-uri web si protectie anti-phishing
 • Control parental avansat - protejeaza copiii impotriva riscurilor online
 • Compatibilitate cu toate cerintele afisajului Retina
 • Compatibilitate cu cele mai recente versiuni de OS X
 • *Disponibil pentru Mac la sfarsitul anului 2014

Protectie pentru telefoane si tablete Android

 • Protectie asistata de cloud impotriva celor mai recente amenintari
 • Protectie anti-furt - ajuta la blocarea si localizarea dispozitivelor disparute
 • Filtru de apeluri si SMS-uri pentru smartphone-urile Android
 • Navigare sigura pe web - blocheaza link-urile periculoase si de phishing
 • Protectia confidentialitatii - restrictioneaza continutul vizibil pentru ceilalti pe telefonul tau
 • Verificarea link-urilor web - semnaleaza link-urile rau-intentionate din interiorul SMS-urilor

Protectie Safe Browser pentru iOS si Windows Phone

 • Protectie la navigare de pe iPhone, iPad si Windows Phone
 • Verificarea link-urilor web - detecteaza adresele URL frauduloase
 • Functie anti-phishing asistata de cloud
 • Filtrarea continutului - iti permite sa excluzi continutul inadecvat prin filtrare
 • Asistenta pentru Google, Yahoo, Bing si Yande

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

Produse similare Produse similare

Clientii au mai achizitionat