Jocuri de memorie si inteligenta

Filtre
  • Pret
  • Producator
  • Afiseaza produse in stoc
  • 51Lei
  • 111Lei

Lei  –  Lei

Momentan Indisponibil
14 zile
MK735
Producator: MomKi
"Litere MagneticeIdeal pentru a învăța alfabetul, pentru exerciții descriere și pentrupregătirea pentru clasa întâia. Un mod excelent de alăsa mesaje pefrigider!Contine: 67 de magneți; Setul poate fi folosit peorice suprafațămagnetică.Literele Magnetice sunt cel mai plăcut șidistractiv mod de învățare aalfabetului. Ideale pentru preșcolari, darși pentru adulți atunci cândvor să lase mesaje pe frigider. Literelemagnetice pot să fie utile șipentru învățătoare atunci când predaualfabetul bobocilor de clasaîntâi.Imaginile sunt folosite numai cu scopilustrativ.Acest set este recomandat de profesori ca fiind uninstrumentîncurajator în primii...
Producator: MomKi
Momentan Indisponibil
14 zile
MK5262
Producator: MomKi
"Sah de lemnArmatele sunt deja pe câmpul de luptă. Războiul începe, iarîn timpullui se vor face strategii, capturi și sacrificii. O să fie obătăliegrea care implică atenție și multă concentrare pentru că în finalnupoate fi decât un învingător.Un joc care cere multă organizare dinpartea celor care-l joacă. Dezvotăinteligența, memoria, intuiția șigîndirea strategică."
Producator: MomKi
Momentan Indisponibil
14 zile
MK5254
Producator: MomKi
"Table de lemnZarurile sunt aruncate. Dar nu este doar un joc de noroc.Implicăstrategie și o privire ageră. Sunt 15 puluri pentru fi ecarejucător.Care va reuși să le scoată primul de pe suprafața de joc?Un jocce dezvoltă intuiția, gândirea strategică, viteza de reacție șiatențiacelui care-l joacă.Distractiv indiferent de varsta, jocul va fi, cusiguranta, pe placultau si al copilului tau."
Producator: MomKi