Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Google a lansat o noua extensie - Password Checkup.

05/02/2019
autor echipa electropc.ro

Password Checkup vă ajută să securizați din nou conturile afectate de încălcarea securității datelor.

Oriunde v-ați conecta, dacă introduceți un nume de utilizator și o parolă care nu mai sunt sigure, deoarece au apărut într-o încălcare a securității datelor detectată de Google, veți primi o alertă. 

Resetați-vă parola. Dacă folosiți același nume de utilizator și aceeași parolă pentru orice alte conturi, resetați-vă parola și acolo.

Aceasta extensiu a fost creata gândindu-ne la confidențialitate. Aceasta nu raportează niciodată informații de identificare despre conturile, parolele și dispozitivul dvs. Însă raportează informații anonime despre numărul căutărilor care indică date de conectare nesigure, alerte care duc la schimbarea parolei și domeniile implicate, pentru a îmbunătăți acoperirea site-ului. 

Puteți afla mai multe despre modul în care funcționează Verificarea parolei la https://support.google.com/accounts?p=password-checkup.

Sursa:https://security.googleblog.co...

Comentarii

Aplicatia se poate descarca din magazinul chrome.
Link: https://chrome.google.com/webstore/category/extensions
De unde se poate descarca ?
Scrie un comentariu