G DATA Mobile Internet Security, 7 Android, 3 Ani, Licenta Reinnoire

Licenta Reinnoire, G DATA
148.12
(Preț cu T.V.A./Buc)
Va rugam sa completati cu nr. client din fisierul de licenta vechi sau user name pentru a genera noile chei automat. Daca nu aveti aceste informatii, completati cu 0 pentru a finaliza comanda.
14 zile
Puncte premiu: 7 puncte
M1001RNW36007

Acest produs este distribuit electronic.

Specificatii

Numar utilizatori :
7
Tip licenta:
Licenta Reinnoire
Categorie:
Android
Valabilitate (luni):
36
Producator:
G Data
Sisteme de operare:
Android

Descriere

G DATA Mobile Internet Security


Fie ca va aflati intr-o cafenea, intr-o excursie de weekend sau intr-un hotel: telefonul smartphone si tableta sunt intotdeauna cu dvs. - si datele dvs. personale. Acesta este motivul pentru care este important sa va protejati companionul dvs. mobil impotriva programelor malware. 

G DATA Mobile Internet Security va protejeaza smartphone-urile si tabletele, care utilizeaza un sistem de operare Android, la fel de fiabil ca si dvs. pentru PC. In plus, ofera multe functii utile: daca, de exemplu, v-ati pierdut aparatul sau ati fost furat, il puteti gasi in orice moment sau puteti sterge de la distanta datele dvs.Malware scanner

Scanerul nostru eficient de malware gaseste si curata imediat malware-ul. Scanerul de malware conectat in cloud blocheaza infractorii cibernetici de pe dispozitiv.

Controlul aplicatiilor(app control)

Aplicatia G DATA App analizeaza autorizatiile aplicatiilor instalate. Daca o aplicatie cere autorizatii care nu sunt legate de functia acesteia, veti primi o notificare. De asemenea, puteti seta o parola pentru anumite aplicatii, astfel incat acestea sa inceapa numai atunci cand le spuneti in mod explicit.

Contactele sigure(safe contacts)

Cu G DATA Mobile Internet Security instalati un bouncer pentru smartphone-ul dvs.: Blocati apelantii neplacuti si expeditorii SMS de pe dispozitivul android. Alternativ, puteti configura o lista alba a numerelor de telefon VIP carora li se permite in mod exclusiv sa va contacteze.Scaner pentru virusii mobili 


Pastrati virusii, spyware si malware departe de smartphone sau tableta ta. Cu ajutorul serviciului G DATA Mobile Internet Security obtineti o solutie completa de securitate pentru telefonul smartphone sau pentru tableta. Protejati-va dispozitivul mobil ca pe computerul dvs. - si aparati-va impotriva programelor malware si a site-urilor periculoase.


Cerinte de sistem

G DATA Mobile Internet Security este disponibil pentru dispozitive Android care ruleaza Android 4.0 sau o versiune ulterioara.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

Produse similare Produse similare