Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

G DATA Antivirus MAC, 7 PC, 3 Ani, Licenta Reinnoire

Licenta Reinnoire, 7 PC, 3 Ani, G DATA
700,00 Lei
(Pret cu T.V.A./Buc)
Va rugam sa completati cu nr. client din fisierul de licenta vechi sau user name pentru a genera noile chei automat. Daca nu aveti aceste informatii, completati cu 0 pentru a finaliza comanda.
Puncte premiu: 7 puncte
C1004RNW36007

Acest produs este distribuit electronic.

Specificatii

Tip licenta:
Licenta Reinnoire
Utilizatori :
7 PC
Categorie:
Antivirus
Perioada:
3 Ani
Producator:
G Data
Sisteme de operare:
Mac

Descriere

Protectie cuprinzatoare in timp real impotriva virusilor, troienilor si a altor programe malware pentru dispozitivele Mac®

G DATA ANTIVIRUS FOR MAC ofera protectie speciala impotriva virusilor si a tentativelor de phishing pentru dispozitivele Mac cu OS X. Pe langa protectia proactiva impotriva virusilor de MAC, ofera protectie aditionala pentru computerele cu sistem de operare Windows conectate in retea. Acest genuri de retele eterogene, formate din dispozitive Windows si MAC, sunt tot mai frecvente in ultima vreme. Protectia anti-phishing integrata blocheaza website-urile care incearca sa spioneze datele.

G DATA efectueaza cercetari de securitate de peste 25 de ani. Rezultatele cercetarii sunt exceptionale, ofera protectie cuprinzatoare, usurinta in instalare, simplitate in operare si un excelent nivel de performanta. Aceasta este SECURITATEA GERMANA.


Beneficii

 • Chiar si amenintarile care nu afecteaza dispozitivele MAC pot afecta computerele cu Windows din retea
 • Tine la distanta atacurile de spionaj de pe Internet. Datele bancare si informatiile de pe cartile de credit sunt pretejate impotriva spionajului.
 • Mac-ul functioneaza ca un gateway pentru dispozitivele Windows, pastrand reteaua protejata
 • Se pot crea task-uri de scanare programata si astfel, sistemul este protejat permanent. Se poate rula scanarea atunci cand sistemul nu este utilizat
 • Update-uri constante ale bazei de semnaturi de virusi Intotdeaua perfect protejat - chiar si impotriva celor mai recente amenintari
 • Securitate personalizata Scanari personalizate pentru medii de stocare, procese sau foldere de sistem
 • Include o licenta cu valabilitate de 12 luni ce beneficiaza de update-uri de semnaturi de virusi, update de program si upgrade de versiune fara costuri suplimentare.


Tehnologie

Protectie pentru retea: Mac-ul poate fi folosit ca o poarta de acces pentru dispozitivele Windows. Rețeaua Dvs. ramine astfel protejata.

Scanari programate: Creati scanari programate și, astfel, mențineti sistemul protejat permanent de viruși. Puteți rula scanarea de viruși, atunci când nu folosiți dispozitivul.

mac-gateway

Cerinte de sistem

 • Intel Mac cu Mac OS X Leopard (cel putin 10,5)
 • 1 Gb memorie RAM
 • 200 Mb disponibil pe hard disc
 • rezolutie monitor minim 1024x640

*Mac OS este marca inregistrata Apple Inc, inregistrata in USA si in alte tari

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

Produse similare Produse similare