Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

F-Secure Internet Security, Perioada: 1 An, Numar licente: 3 PC, Tip licenta: Noua

170,00 Lei
Pune o întrebare
Prețul în puncte: 17000 puncte
Puncte premiu: 2 puncte
FCIPOB1N003E2

Acest produs este distribuit electronic.

Comandă cu un singur click
  • Pinterest

Specificatii

Numar utilizatori :
3
Tip licenta:
Licenta Noua
Categorie:
Internet Security
Firewall:
DA
Valabilitate:
1 an
Producator:
F-Secure
Sisteme de operare:
Windows

Descriere

Protectie pentru tine si computerul tau

Protectie completa pentru web browsing, cumparaturi online, banking si social media. F-Secure Internet Security iti protejeaza continutul digital, oferind protectie in timp real impotriva amenintarilor malware, a hackerilor si a furtului de identitate. Tranzactiile tale online sunt securizate cu modulul Banking Protection in timp ce tu si copiii tai sunteti protejati de site-urile periculoase si cu continut neadecvat.

Tehnologia multi-premiata din F-Secure Internet Security te protejeaza de amenintarile existente si de cele in curs de dezvoltare. F-Secure Internet Security este usor de instalat si nu iti va incetini computerul. F-Secure Internet Security te va proteja.

  • Protectie bazata pe tehnologie cloud
  • Web browsing fara griji
  • Protectie pentru copii
  • Online banking securizat
  • Protectie impotriva exploit-urilor si a malware-ului
  • Actualizari de securitate automate

Protectia premiata a F-Secure Internet Security vă permite să utilizați computerul pentru a naviga pe internet, pentru a cumpăra online și a utiliza Internet banking fără să vă faceți griji. F-Secure Internet Security vă protejează automat și PC-urile împotriva malware-ului, a hackerilor și a furtului de identitate. Ori de câte ori accesați online, tranzacțiile dvs. bancare sunt asigurate cu protecție bancară și puteți decide ce conținut pot și nu pot vedea copiii dvs.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu