Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

F-Secure

F-Secure

https://www.electropc.ro/f-secure.html

F-Secure este compania bazata pe specialist in solutii de secritate si protective in mediul online din Finlanda. Ofera cea mai buna protectie digitala pentru milioane de companii de pe glob.

Corporatia F-Secure a fost infiintata in 1988 in Helsinki, Finlanda sub denumirea Data Fellows. La inceput, activitatea noastra cuprindea instruirea utilizatorilor de computere si dezvoltarea de sisteme de baze de date personalizate pentru clientii industriali. Totusi, revolutia PC-urilor a oferit imediat oportunitatea dezvoltarii de soft-uri anti-virus si am lansat primul nostru mare proiect software (un scaner euristic pentru produsele antivirus) in 1991.

F-Secure a fost de asemenea un pionier in utilizarea World Wide Web. Am fost primii care au creat un centru web cu informatii despre virusi, avand o enciclopedie complexa a virusilor. De fapt, site-ul nostru a sarbatorit cea de-a 15-a aniversare in aprilie 2009.

Data Fellows si-a schimbat numele in F-Secure in 1999 si a fost listat la Helsinki Stock Exchange. De atunci am ramas una dintre companiile dezvoltatoare de solutii anti-virus cu cea mai rapida crestere de la listarea pe bursa.

In 2001 F-Secure incheie prima intelegere cu un operator. Parteneriatele cu operatorii au ajuns sa fie temelia afacerii noastre si am pionierat modelul de business “Security as a Service”. Ca lider global pe piata de servicii de securitate pentru operatori, solutiile noastre premiate sunt disponibile ca si servicii pe baza de abonament prin mai mult de 200 de provideri de servicii de internet si operatori de telefonie mobila parteneri, pe intreg mapamondul.

In 2008, F-Secure sarbatoreste cea de-a 20-a aniversare, un reper important pentru orice companie IT. Inovatiile noastre tehnologice ca raspuns la amenintarile de securitate in permanenta dezvoltare au atras atat premii internationale, cat si recunoastere in interiorul industriei de profil.

F-Secure Internet Security, Perioada: 1 An, Numar licente: 3 PC, Tip licenta: Noua
170,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Internet Security, Perioada: 1 An, Numar licente: 1 PC, Tip licenta: Noua
110,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Internet Security, Perioada: 2 Ani, Numar licente: 3 PC, Tip licenta: Noua
280,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Internet Security, Perioada: 2 Ani, Numar licente: 1 PC, Tip licenta: Noua
195,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Safe, 3 PC, 2 Ani, Licenta Noua
280,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Safe, 1 PC, 1 An, Licenta Noua
130,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Safe, 1 PC, 2 Ani, Licenta Noua
200,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Safe, 5 PC, 1 An, Licenta Noua
300,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Total Security & Privacy 5 PC, 1 An, Licenta Noua
350,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Total Security & Privacy 3 PC, 2 Ani, Licenta Noua
340,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Total Security & Privacy 3 PC, 1 An, Licenta Noua
240,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)
F-Secure Safe, 5 PC, 2 Ani, Licenta Noua
480,00 Lei (Preț cu T.V.A./Buc)