Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

BullGuard


Consumatorii merită mai mult atunci când vine vorba de securitate. La BullGuard, facem ușor să protejăm totul în viața dvs. digitală - de la datele dvs., la identitatea dvs., la casa inteligentă. BullGuard combină expertiza tehnică cu o înțelegere reală a necesităților dvs. de a oferi o protecție completă în toate dispozitivele conectate. Suntem propriul dvs. corp de gardă de urmărire și de combatere a amenințărilor de securitate, astfel încât să vă puteți conecta cu încredere, controla cu ușurință, și de călătorie liber în întreaga lume digitală. 

Ca parte a promisiunii noastre continue de a fi campionul consumatorului digital de astăzi, l-am adăugat pe Dojo de BullGuard în portofoliul de produse câștigate cu mai multe premii. Este cea mai bună soluție personalizată pentru a proteja dispozitivele Wi-Fi activate în casă. Dojo oferă clienților libertatea de a adăuga cât mai multe dispozitive Smart Home așa cum doresc, fără a compromite confidențialitatea sau securitatea. Dojo de BullGuard este piatra de temelie a unei case inteligente, asigurând o lume conectată, în care fiecare consumator, în fiecare casă, este inteligent, sigur și protejat.

Nu exista produse in aceasta sectiune