Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Monitorizeaza activitatea copiilor online cu noua aplicatie de la Kaspersky

18/07/2016
autor echipa electropc.ro

Ajută copilul să se bucure de lumea digitală !

Noua aplicație "Safe Kids" lansată de Kaspersky permite monitorizarea copiilor pe dispozitive mobile(tablete, smartphone-uri) dar și pe laptopuri respectiv calculatoare cu sisteme de opreare windows sau mac.

Printre activitățile monitorizate sunt incluse activitațile de pe Facebook, plus apelurile și SMS-urile trimise de pe device-urile cu sistem de operare Android.

Poți monitoriza și ce tipuri de website-uri sunt permise, aplicații și conținut specific vârstei.


Funcția de localizare a copilului dvs. vă arată în timp real locația copilului pe hartă și vă trimite alerte în cazul in care copilul părăsește zona de siguranță predefinită.
O alta funcție utilă a acestei aplicații este monitorizarea timpului petrecut pe dispozitive. Poți invăța copilul să-și planifice timpul mai eficient.

Noua versiune Kaspersky Total Security include și versiunea de Kaspersky Safe Kids asigurând în acest fel o mai bună protecție a dispozitivelor utilizate de copii prin monitorizarea activității lor dar și prin asigurarea unei protecții antivirus.

Kaspersky Safe Kids poate fi achizitionat de pe situl www.electropc.ro la un pret promotional de 50 Ron( oferta valabila pentru clientii care s-au inscris la newsletter si confirmat inscrierea)

Mai multe informatii despre Kaspersky Safe Kids le puteti gasi aici.


Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu