Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Microsoft aduce protecția antivirus în browserul Chrome Google

16/08/2018
de catre Echipa electropc.ro

Microsoft a lansat antivirus Windows Defender pentru Google Chrome. Gigantul software a lansat o extensie Chrome, care include o listă de adrese URL rău intenționate care vor fi blocate în Chrome. Extensia este concepută pentru a opri încărcarea malware-ului pe PC-uri de pe site-uri rău intenționate și pentru a împiedica reușita e-mailurilor phishing. 

Google oferă deja propriile sale protecții împotriva legăturilor rău intenționate în Chrome, astfel că adăugarea Microsoft pare a fi inutilă. Microsoft afirmă că protecția Windows Defender împotriva phishingului este cu 99% mai eficientă, comparativ cu 87% și cu 70% pentru Firefox. Deci, dacă sunteți îngrijorat în mod deosebit de legături rău intenționate, atunci această extensie va oferi o protecție suplimentară. Extensia Microsoft Windows Defender pentru Chrome este disponibilă acum din Magazinul web Chrome(link download).

Aici găsiți și alte aplicații pentru protecția PC-ului tău.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu