Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Cum să gestionați notificările native din Chrome

05/04/2019
autor echipa electropc.ro

Dacă doriți să personalizați experiența pe sistemul de operare Windows 10, puteți ajusta setările utilizând setările Notificări din aplicația Settings (Setări notificări).

  1. Open Settings (Setări deschise).
  2. Faceți clic pe System (Sistem).
  3. Click on Notifications (Notificări)
  4. In pagina Notifications & action( Notificari si actiuni)


Notifications settings for Google Chrome
Setările de notificări pentru Google Chrome

Sfat rapid: Dacă nu vedeți opțiunea, asigurați-vă că permiteți cel puțin unui site web să împingă notificările și apoi reveniți la pagina de setări. 
În această pagină, puteți personaliza multe aspecte ale caracteristicii, inclusiv posibilitatea de a activați sau dezactivați notificările pentru Chrome. Puteți decide dacă doriți să vedeți notificări toast pe desktop și alerte în Centrul de acțiune. De asemenea, puteți controla sunetul, prioritatea și multe altele.


Google Chrome notification settings on Windows 10

Setările de notificare Google Chrome pe Windows 10

Google lansează notificări native către utilizatorul Windows 10 lent, ca atare, poate dura câteva zile pentru a ajunge la toate dispozitivele.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu