Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Ce ar trebui să știi înainte de a cumpăra un VPN

19/09/2019
autor echipa electropc.ro

Nu sunteți sigur ce ar trebui să facă un VPN - în afară de a vă ascunde confidențialitatea? Nu există o rețetă unitară sau un protocol unic pentru crearea unui VPN - sau chiar un standard al industriei pentru care ar trebui să fie nivelul minim de securitate. Și mai rău, magazinele de aplicații sunt pline de aplicații care se numesc VPN-uri care fac unele activități destul de suspecte. Din perspectiva Avira, există două caracteristici tehnice de bază ale VPN și două funcționale. Aceste caracteristici tehnice sunt criptarea completă a conținutului și criptarea adreselor DNS. În mod operațional, jurnalele de utilizator VPN ar trebui să fie limitate la probleme de performanță și nu ar trebui să fie revândute datele utilizatorului.


Când ar trebui să folosesc un VPN?

O aplicație VPN ar trebui să fie utilizată ori de câte ori vă aflați pe o rețea nesigură, cum ar fi un WiFi public sau un hotel, atunci când trebuie să aveți o anumită adresă geo-IP pentru a debloca anumite conținut sau funcții web sau când doriți să preveniți ISP-ul dvs. și alte servicii online Urmăritorii de la înregistrarea activităților tale online. Aceste trei puncte acoperă, probabil, marea majoritate a timpului dvs. online și acoperă, de asemenea, dispozitivele mobile și computerul dvs. de acasă.

Sursa: Avira Blog


Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu