Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Cartuse compatibile sau originale. Ce ar trebui sa folosesti. Care este diferenta dintre ele !

22/09/2020
de catre echipa electropc.ro

Diferențe dintre cartușele compatibile și cele originale. Ce ar trebui să folosești. 

Tușul pentru imprimantă este unul dintre cele mai scumpe produse din lume, lucru pe  care îl știu foarte bine cei care folosesc frecvent o imprimantă. Tocmai din acest motiv și cartușele sunt niște produse scumpe. Există, însă, și posibilitatea să folosești la maximum imprimanta ta, dar fără să cheltuiești la fel de mult: folosind cartușe compatibile.

Adobe Scan, probabil cea mai buna aplicatie de scanat documente in format PDF

25/03/2020
de catre echipa electropc.ro

Nu mai trebuie să păstrați grămezi de hârtii pe birou sau să vă umpleți portofelul cu chitanțe. Aplicația gratuită Adobe Scan  funcționează pe dispozitivul dvs. mobil, scanează documente în PDF și recunoaște automat textul.


Cu Adobe Scan, capturați și convertiți cu ușurință documente, formulare, cărți de vizită și tablouri în  PDF de înaltă calitate. Cu diferite moduri de captare, vă puteți asigura că surprindeți scanarea cea mai clară de fiecare dată.

Deși este destul de simplu de utilizat, există câteva lucruri pe care ar trebui să le știi despre Scanare - deci hai să facem un tutorial rapid.


Atentie utilizatori antivirus gratuit Avast si AVG

30/01/2020
de catre marian tuca

Windows 10 nu se va actualiza dacă utilizați AVG sau Avast Antivirus. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să actualizați solutțile antivirus înainte de a încerca să descărcați actualizarea Windows.

Microsoft a blocat actualizările la Windows 10 pentru unii utilizatori care au antivirus Avast și AVG. Unii utilizatori care au încearcat să actualizeze la ultima versiunea de Windows 10  „Build 1909” au descoperit că nu există nicio actualizare de instalat dacă utilizează AVG sau Avast în fundal(instalat). Microsoft a găsit o problemă de compatibilitate între instrumentele antivirus gratuite și Windows. Atât AVG, cât și Avast au lansat pagini de asistență la această problemă.


Este necesara protectia antivirus pentru afacerea mea ?

13/01/2020
de catre echipa electropc.ro

Cu amenințări precum ransomware, companiile nu își pot permite să-și lase rețelele și datele nesecurizate

Dacă v-ați întrebat dacă afacerea dvs. necesită protecție antivirus, răspunsul scurt este da. Chiar dacă Windows 10 are propriul său program antivirus integrat, bine cotat, Windows Defender, investișia într-o soluție antivirus dedicată poate oferi o protecție mai avansată. Citiți mai departe pentru a afla cum soluțiile antivirus vă pot proteja afacerea și reduce riscul încălcărilor cibersecurității.

Perioada de asistenta pentru sistemul de operare Windows 7 se incheie pe 14 ianuarie 2020

06/01/2020
de catre echipa electropc.ro

Microsoft s-a angajat să ofere 10 ani de asistență de produs pentru Windows 7 atunci când a fost lansat produsul, pe 22 octombrie 2009. Această perioadă de 10 ani s-a încheiat acum și Microsoft a întrerupt suportul pentru Windows 7, ca să ne putem concentra investițiile în susținerea unor tehnologii mai noi și unor experiențe noi deosebite. Data exactă a sfârșitului perioadei de asistență pentru Windows 7 a fost 14 ianuarie 2020. Asistența tehnică și actualizările de software de la Windows Update care ajută la protejarea PC-ului nu mai sunt disponibile pentru produs. Microsoft recomandă cu tărie să treceți la Windows 10, pentru a evita situațiile în care aveți nevoie de service sau de asistență care nu mai este disponibilă.


Cum sa instalati si sa activati produsul dvs. G DATA pentru Windows

27/11/2019
de catre echipa electropc.ro
Cum să instalați și să activați produsul dvs. G DATA pentru Windows

Instalare/activare dispozitiv nou

Acest articol vă va ghida prin instalarea și activarea pe primul computer cu numărul dvs. de înregistrare (a.k.a .: Cheia licenței).
Pasul 1: Descărcați cea mai recentă versiune a produsului dintr-unul din următoarele link-uri:

Update-ul la noul G Data Antivirus for Mac este obligatoriu. Acum compatibil cu noul macOS "Catalina"

11/10/2019
de catre echipa electropc.ro

Stimati clienti, utilizatori ai solutiei G DATA Antivirus for Mac.
 
G DATA Antivirus Mac a fost complet refacut, interfata de utilizator a fost modernizata si, foarte important, noua versiune este compatibila cu cel mai recent sistem de operare de la Apple, Catalina.
  
Noutatile noii versiuni:

  • interfata de client moderna, complet redesenata
  • protectie web actualizata – compatibila cu cele mai noi versiuni de Chrome si Firefox
  • suporta noul sistem de operare macOS Catalina (macOS version 10.15)
  • performanta imbunatatita

Nota: Dupa upgrade-ul la macOS Catalina, versiunea veche de G DATA Antivirus Mac nu mai este compatibila.


TP-Link anunță parteneriatul cu Avira și transformă routerele Wi-Fi într-o soluție de securitate pentru dispozitivele IoT

26/09/2019
de catre echipa electropc.ro

Tettnang, Germania  - TP-Link®, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, anunță un parteneriat cu Avira și transformă routerele Wi-Fi ale companiei în partenerul de securitate al utilizatorilor de dispozitive IoT, prin soluția de securitate Avira SafeThings®. 

Suntem o companie cu experiență de peste 20 de ani în furnizarea de echipamente de rețea, iar procesul de navigare și securitatea cibernetică sunt foarte importante pentru noi. În ultimii ani, de când dispozitivele IoT au devenit din ce în ce mai populare, routerul deține o poziție cheie în păstrarea securității unităților conectate. Este un privilegiu pentru noi să colaborăm cu Avira, o companie software de top care excelează în materie de securitate a dispozitivelor IoT pentru a face casele utilizatorilor mai eficiente și mai sigure”, a declarat Pingji Li, vicepreședinte și director general Networking Business Unit TP-Link International.

Ce ar trebui să știi înainte de a cumpăra un VPN

19/09/2019
de catre echipa electropc.ro

Nu sunteți sigur ce ar trebui să facă un VPN - în afară de a vă ascunde confidențialitatea? Nu există o rețetă unitară sau un protocol unic pentru crearea unui VPN - sau chiar un standard al industriei pentru care ar trebui să fie nivelul minim de securitate. Și mai rău, magazinele de aplicații sunt pline de aplicații care se numesc VPN-uri care fac unele activități destul de suspecte. Din perspectiva Avira, există două caracteristici tehnice de bază ale VPN și două funcționale. Aceste caracteristici tehnice sunt criptarea completă a conținutului și criptarea adreselor DNS. În mod operațional, jurnalele de utilizator VPN ar trebui să fie limitate la probleme de performanță și nu ar trebui să fie revândute datele utilizatorului.

Modul în care pluginurile browserului pot accesa secretele companiei

16/09/2019
de catre echipa electropc.ro

În iulie 2019, cercetătorul Sam Jadali a descoperit mai multe extensii pentru browserele Chrome și Firefox care colectează istoricul navigării și îl transferă unei terțe părți. Mai mult, el a găsit o platformă în care aceste date sunt cumpărate și vândute. 

Este posibil să nu declanșeze nicio alarmă. Ce se întâmplă dacă cineva află că unul dintre angajații dvs. a vizitat site-ul unui contractant sau chiar s-a conectat la un cont corporativ dintr-o rețea de socializare? Toți atacatorii primesc adresa lui. Nu pot accesa alte informații, deci cui îi pasă? Ei bine, aceste extensii scurg periodic datele interne ale companiei și iată cum.