Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Google a lansat o noua extensie - Password Checkup.

05/02/2019
de catre Echipa electropc.ro

Password Checkup vă ajută să securizați din nou conturile afectate de încălcarea securității datelor.

Oriunde v-ați conecta, dacă introduceți un nume de utilizator și o parolă care nu mai sunt sigure, deoarece au apărut într-o încălcare a securității datelor detectată de Google, veți primi o alertă. 

Resetați-vă parola. Dacă folosiți același nume de utilizator și aceeași parolă pentru orice alte conturi, resetați-vă parola și acolo.

Aceasta extensiu a fost creata gândindu-ne la confidențialitate. Aceasta nu raportează niciodată informații de identificare despre conturile, parolele și dispozitivul dvs. Însă raportează informații anonime despre numărul căutărilor care indică date de conectare nesigure, alerte care duc la schimbarea parolei și domeniile implicate, pentru a îmbunătăți acoperirea site-ului. 

Puteți afla mai multe despre modul în care funcționează Verificarea parolei la https://support.google.com/accounts?p=password-checkup.

Sursa:https://security.googleblog.co...

Google + se inchide pe 2 aprilie 2019

04/02/2019
de catre Echipa electropc.ro

În decembrie 2018, am anunțat decizia de a închide versiunea Google+ pentru consumatori în aprilie 2019, din cauza gradului scăzut de utilizare și a dificultăților pe care le presupune menținerea unui produs de succes, care să se ridice la nivelul așteptărilor clienților. Îți mulțumim că ai folosit Google+ și dorim să îți spunem care sunt pașii următori, de exemplu, cum să descarci fotografiile și alt conținut.

Pe 2 aprilie, contul tău Google+ și toate paginile Google+ pe care le-ai creat vor fi închise și vom începe să ștergem conținutul din conturile Google+ pentru consumatori. Fotografiile și videoclipurile din Google+ din Arhiva de albume și din paginile Google+ vor fi șterse la rândul lor. Poți să descarci și să salvezi conținutul, însă trebuie să faci acest lucru înainte de luna aprilie. Reține că fotografiile și videoclipurile cărora le-ai făcut backup în Google Foto nu vor fi șterse.

Decriptor pentru GandCrab, cel mai răspândit ransomware din lume

26/01/2019
de catre Echipa electropc.ro

GandCrab a infectat până acum jumătate de milion de victime, iar kiturile de decriptare pentru versiunile anterioare au fost descărcate de 114.000 de utilizatori, care nu au mai plătit astfel zeci de milioane de euro atacatorilor.

Bitdefender, cu sprijinul Europol, Poliției Române și altor instituții de aplicare a legii, precum FBI, a dezvoltat un utilitar gratuit pentru recuperarea datelor blocate, destinat victimelor celei mai recente versiuni a clasei de ransomware GandCrab.

Amenințarea GandCrab a făcut pagube de sute de milioane de dolari, inclusiv în România, și a devenit cea mai prolifică formă de ransomware a momentului. Decriptorul le permite victimelor să primească acces la datele criptate fără să mai plătească recompensă atacatorilor și poate decripta versiunile 1, 4 și 5 ale GandCrab.

Microsoft aduce protecția antivirus în browserul Chrome Google

16/08/2018
de catre Echipa electropc.ro

Microsoft a lansat antivirus Windows Defender pentru Google Chrome. Gigantul software a lansat o extensie Chrome, care include o listă de adrese URL rău intenționate care vor fi blocate în Chrome. Extensia este concepută pentru a opri încărcarea malware-ului pe PC-uri de pe site-uri rău intenționate și pentru a împiedica reușita e-mailurilor phishing. 

Beneficiază acum de 25% reducere pentru licența F-Secure Safe, valabilă un an, pentru trei dispozitive.

26/04/2018
de catre Echipa electropc.ro
25% reducere F-Secure safe

F-Secure Safe este solutia antivirus, anti-malware, anti-hackeri și antifurt de identitate, care îți poate proteja orice dispozitiv, fie el desktop sau mobile. În plus, cu modulul Parental Control, copiii tăi sunt în siguranță atunci cand navighează online.

Can you Trust Free Avast Anti-Virus?(versiune in limba engleza)

15/11/2017
de catre Echipa electropc.ro

Can you Trust Free Anti-Virus?


I ran across an interesting article the other day that questions whether a user can rely upon free anti-virus: http://tech.blorge.com/Structure:%20/2009/07/04/symantec-its-dangerous-to-rely-on-free-antivirus/. The source of the quotes in the article is of course one of the big paid anti-virus companies. And it erroneously concludes that free products cannot be trusted, are not sufficient, etc. But then again why should a firm that makes a billion dollars a year off of paid anti-virus conclude that a free anti-virus product is good…..

Protectie web premium in timp ce faceti cumparaturi si navigati cu noul manager de firewall de la Avira

31/10/2017
de catre Echipa electropc.ro
Avira Internet Security Suite

Avira Internet Security Suite, versiunea 2018 asigura protecție web premium în timp ce faceți cumpărături și navigați, cu noul manager de firewall. Blocați ransomware-ul și alte amenințări, în timp ce utilizați în întregime puterea firewallului.

Blocați conexiunile externe de accesare a PC-ului dvs.

Kaspersky Protection Plug-in (versiune in limba engleza)

16/11/2016
de catre Echipa electropc.ro

In this video we’ll show you how you can use the Kaspersky Protection extension to manage Kaspersky Internet Security 2017’s protection components. Learn more about Kaspersky Protection: http://support.kaspersky.com/12782


Sursa:Kaspersky

Monitorizează activitatea copiilor online cu noua aplicație de la Kaspersky

18/07/2016
de catre Echipa electropc.ro

Ajută copilul să se bucure de lumea digitală !

Noua aplicație "Safe Kids" lansată de Kaspersky permite monitorizarea copiilor pe dispozitive mobile(tablete, smartphone-uri) dar și pe laptopuri respectiv calculatoare cu sisteme de opreare windows sau mac.

Printre activitățile monitorizate sunt incluse activitațile de pe Facebook, plus apelurile și SMS-urile trimise de pe device-urile cu sistem de operare Android.

Poți monitoriza și ce tipuri de website-uri sunt permise, aplicații și conținut specific vârstei.

Cerințe necesare pentru instalare antivirus Avast

31/05/2016
de catre Echipa electropc.ro

Pentru a instala un antivirus Avast pe sistemul de operare Windows trebuie să vă autentificați cu drepturi de administrator, să închideți toate programele care rulează și să dezinstalați orice variantă de antivirus existentă pe sistemul dvs.