Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kaspersky Protection Plug-in (versiune in limba engleza)

16/11/2016
de catre Echipa electropc.ro

In this video we’ll show you how you can use the Kaspersky Protection extension to manage Kaspersky Internet Security 2017’s protection components. Learn more about Kaspersky Protection: http://support.kaspersky.com/12782


Sursa:Kaspersky

Monitorizează activitatea copiilor online cu noua aplicație de la Kaspersky

18/07/2016
de catre Echipa electropc.ro

Ajută copilul să se bucure de lumea digitală !

Noua aplicație "Safe Kids" lansată de Kaspersky permite monitorizarea copiilor pe dispozitive mobile(tablete, smartphone-uri) dar și pe laptopuri respectiv calculatoare cu sisteme de opreare windows sau mac.

Printre activitățile monitorizate sunt incluse activitațile de pe Facebook, plus apelurile și SMS-urile trimise de pe device-urile cu sistem de operare Android.

Poți monitoriza și ce tipuri de website-uri sunt permise, aplicații și conținut specific vârstei.


Funcția de localizare a copilului dvs. vă arată în timp real locația copilului pe hartă și vă trimite alerte în cazul in care copilul părăsește zona de siguranță predefinită.
O alta funcție utilă a acestei aplicații este monitorizarea timpului petrecut pe dispozitive. Poți invăța copilul să-și planifice timpul mai eficient.

Noua versiune Kaspersky Total Security include și versiunea de Kaspersky Safe Kids asigurând în acest fel o mai bună protecție a dispozitivelor utilizate de copii prin monitorizarea activității lor dar și prin asigurarea unei protecții antivirus.

Kaspersky Safe Kids poate fi achizitionat de pe situl www.electropc.ro la un pret promotional de 50 Ron( oferta valabila pentru clientii care s-au inscris la newsletter si confirmat inscrierea)

Mai multe informatii despre Kaspersky Safe Kids le puteti gasi aici.

Cerințe necesare pentru instalare antivirus Avast

31/05/2016
de catre Echipa electropc.ro

Pentru a instala un antivirus Avast pe sistemul de operare Windows trebuie să vă autentificați cu drepturi de administrator, să închideți toate programele care rulează și să dezinstalați orice variantă de antivirus existentă pe sistemul dvs.

Sisteme de operare suportate:

 • Windows 10 cu excepția Mobile și IoT Core Edition (32 or 64-bit);
 • Windows 8.1 cu exceptia RT și Starter Edition (32 or 64-bit);
 • Windows 8 cu exceptia RT și Starter Edition (32 or 64-bit);
 • Windows 7 SP1 or higher, oricare Edition (32 or 64-bit);
 • Windows Vista SP2 or higher, cu exceptia Starter Edition (32 or 64-bit);
 • Windows XP SP3, oricare Edition
 • Windows instalat pe sisteme PC cu procesoare Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 sau variante superioare (trebuie să accepte instrucțiuni SSE2)

Memorie RAM:

 • 256 MB RAM sau mai mult

Spatiu pe HDD:

 • 2 GB spațiu liber pe HDD

Este nevoie de conexiune la internet pentru a descărca, activa și descărca actualizări ale bazei de date a programului și antivirusului.

Rezoluția minimă recomandata a ecranului de 800 x 600 pixeli.

Avast Free Antivirus 2016 nu este suportat pe sistemele de operare Microsoft Windows Server sau orice alte sisteme de operare care nu sunt specificate.

Pentru a descărca ultima versiune de antivirus avast, varianta gratuită accesați urmatorul link - avast free

Sursa : avast.com

Orice sugestie este bine venită pentru a detalia cât mai corect procesul de instalare pentru antivirus avast free.

Una din trei societati nu cunosc beneficiile securitatii de specialitate pentru mediile virtuale

08/04/2016
de catre Echipa electropc.ro

Un studiu de la Kaspersky Lab a constatat că aproape trei sferturi (73%) din companii se bazează pe soluții standard de securitate...

Un studiu de la Kaspersky Lab a constatat că aproape trei sferturi (73%) din companii se bazează pe soluții standard de securitate din clasa Endpoint pentru a proteja mediile virtuale, ceea ce ar putea conduce la o performanță redusă și să creeze o sarcină excesivă pe sistemele lor.

O treime din întreprinderi (34%) rămân conștienți că există produse de securitate specializate.

În conformitate cu rezultatele unui studiu recent, doar 27% dintre companii folosesc soluții de securitate, care sunt adaptate în mod specific pentru mediile virtuale. Dintre acestea, aproape jumatate (48%), utilizeaza solutii dedicate. Soluțiile specializate sunt mai puțin frecvente, și sunt utilizate în doar 35% și 15% din cazuri.

În utilizarea soluțiilor de securitate din clasa Endpoint pe mașini virtuale, pot apărea o serie de probleme . De exemplu, anti-malware de scanare și actualizarea bazelor de date simultan pe mai multe entitati, pot avea un efect negativ asupra calității serviciilor, crearea unor încărcături excesive pe infrastructura, sau chiar să conducă la eșec de serviciu.


Pentru a preveni acest lucru, soluțiile specializate pot fi utilizate sa reduca la minimum sarcina pe fiecare mașină protejata. Acest lucru implică cele mai grele componente ale soluțiilor, și anume motorul de scanare și actualizări de baze de date, fiind mutate într-o mașină virtuală dedicată - Security Virtual Appliance (SVA). Acest lucru reduce dramatic impactul resurselor pe desktop-uri, și previne situațiile problematice ale vârfurilor de sarcină, pe întreaga infrastructură; printr-o gestionare centralizată și scanări optimizate.

Kaspersky Security for Virtualization vine în două versiuni - "agentless si light-agent" - și ajută la asigurarea protecției mediului virtual de încredere cu un impact minim asupra resurselor de sistem.

Solutiile "agentless" funcționează fără nici un software instalate pe mașinile protejate, și funcționează în mod exclusiv prin intermediul unor instrumente VMware vShield.


Kaspersky Security for Virtualization -"light-agent"- protejează împotriva unei game largi de amenințări, deoarece include un set complet de instrumente: firewall, web Anti-Virus, Application Control, Control Web etc.
Scanner-ul și bazele de date anti-malware sunt implementate pe SVA, și "light-agent" este instalat pe toate celelalte mașini virtuale, oferind acces deplin SVA. Chiar dacă SVA eșuează local , mașinile virtuale nu vor fi lăsate neprotejate: Tehnologia toleranță la defecte patentat Kaspersky Lab (Kaspersky Lab’s patented Fault Tolerance) asigură agenții care pot lucra cu orice SVA situată în același segment de rețea.

Sursa: Kaspersky News(01.04.2016)

G Data Software AG este considerata a fi compania inventatoare a AntiVirusului

14/03/2016
de catre Echipa electropc.ro

Securitatea IT a fost inventata in Germania.

G Data Software AG este considerata a fi compania inventatoare a AntiVirusului. Au trecut mai bine de 25 de ani de cand compania, fondata in Bochum in 1985, a dezvoltat primul program de combatere a virusilor. In momentul atual, G Data este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate IT din lume.

Rezultatele testelor demonstreaza ca securitatea IT “Made in Germany” ofera utilizatorilor de Internet cea mai buna protectie posibila. Stiftung Warentest a testat produsele de securitate pe Internet inca din 2005. In toate cele 6 teste desfasurate intre 2005 si 2013, G Data a dovedit cea mai buna detectie. In testele comparative efectuate de AV Comparatives, solutiile Data au demonstrat, cu regularitate, cele mai bune rezultate in detectia programelor malware. La nivel international, G Data Internet Security a fost, de asemenea, premiata drept cea mai buna suita de securitate de catre publicatiile independente – in tari precum Australia, Austria, Belgia, Franta, Italia, Olanda, Spania si Statele Unite.

Gama de produse include solutii de securitate pentru utilizatori casnici, cat si pentru companii mici, medii si mari. Solutiile de securitate G Data sunt disponibile in peste 90 de tari din intreaga lume.

Mai multe informatii despre companie si solutiile G Data sunt disponibile pe www.gdatasoftware.com

Laptop ASUS PRO P2520LJ aflat in promotie

10/03/2016
de catre Echipa electropc.ro
P2520LJ-XO0178D

Va prezentam un laptop din gama PRO, cu destinatie pentru ramura de business.

Notebook ASUS PRO P2520LJ20LJ ultra-fiabil și securizat, dar foarte accesibil pentru IMM-uri

 • Rămâi permanent conectat cu ajutorul soluției Wi-Fi dual-band
 • Funcția Wake-on-LAN (WOL) permite pornirea PC-urilor prin recepționarea unui mesaj simplu transmis prin rețea
 • Trei port-uri USB 3.0 încorporate pentru viteze de transfer de date ultra-rapide
 • Baterie interschimbabilă de capacitate mare pentru autonomie extinsă și service rapid
 • ASUSPRO Business Center pentru funcții avansate de administrare a PC-ului într-un pachet software foarte simplu
 • USB Charger+ permite reîncărcarea rapidă a dispozitivelor mobile chiar și atunci când notebook-ul este oprit
 • Creat pentru profesioniști
 • Tastatură foarte confortabilă: ușurință în utilizare și productivitate crescută
 • Touchpad cu suport pentru gesturi de dimensiuni mari, pentru precizie și ușurință crescute în utilizare
 • Monitoare HD în format wide, cu finisaj mat, ce reduc oboseala ochilor

Specificatii complete puteti gasi aici.

Prinde oferta " VREU REDUCERE"

18/02/2016
de catre Echipa electropc.ro

Va prezentam o promotie unica. In fiecare zi avem un produs care participa la campania "VREU REDUCERE". Cauta pe site produsul cu reducerea aplicata.

Vrei reducere pentru un produs care nu este in oferta, propune acel produs pentru reducere si poti primi o reducere de pana la 25% fata de pretul afisat. Comenteaza un produs pe site+share si poti primi reducere pentru acel produs.

Oferta este valabila doar pentru comenzile plasate online pe situl www.electropc.ro si cu plata efectuata prin PayPal (www.paypal.com).


Procedura de reinnoire pentru licentele Kaspersky

08/09/2015
de catre Echipa electropc.ro

Reinnoirea licentelor Kaspersky

Reinnoirea unei licente Kaspersky este valabil maxim 30 de zile dupa expirare. Ulterior acestei perioade nu se mai poate reinnoi si devine nula.

Sin gurul tip de licenta disponibil este una noua de tip "licenta noua".

Comanda aici licenta noua.

Echipa www.electropc.ro

Reinnoire licente Kaspersky Business

08/09/2015
de catre Echipa electropc.ro

Pentru a reinnoi o licente Business sau Small Office trebuie sa faceti dovada ca detineti un astfel de produs ce trebuie reinnoit. Dovada se face prin codul produsului aflat pe certificatul de licenta ce a foast livrat la achizitia produsului.