Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

AVG Internet Security 2015 7-PC, 2 Ani, Reinnoire Licenta

Licenta Reinnoire, 7 PC, 2 Ani, Avg
679,00 Lei
(Pret cu T.V.A./Buc)
Puncte premiu: 7 puncte
AVGIS27RL

Acest produs este distribuit electronic.

Specificatii

Tip licenta:
Licenta Reinnoire
Utilizatori :
7 PC
Destinatie:
Pentru Acasa & Birou
Firewall:
NU
Perioada:
2 Ani
Producator:
AVG

Descriere

AVG Internet Security 2015 – Noi muncim din greu. Tu joci tare!

Caracteristici si beneficii ale AVG Internet Security 2015:

Ofera protectie ce accelereaza viteza de operare 

Unele produse de securitate incetinesc PC-ul. AVG Internet Security 2015 accelereaza viteza de operare a sistemului prin: pornirea mai rapida a sistemului, suport pentru Flash si video HD, accelerearea download-ului de fisiere de mari dimensiuni. AVG Accelerator accelereaza descarcarea fisierelor si minimizeaza timpul de asteptare la incarcare a materialelor postate pe YouTube. AVG Accelerator ca si componenta a Internet Security 2015 este activat ca o setare implicita atunci cand sistemul este pornit.

AVG System Tools monitorizeaza si permite utilizatorului sa inchica aplicatiile care pornesc automat odata cu pornirea Sistemului de Operare. In plus, optiunea System Monitor ofera informatii despre toate procesele care ruleaza.

Blocheaza accesul hackerilor si a hotilor de identitate 

Mai mult decat un Antivirus, AVG Internet Security 2015 iti protejeaza identitatea atunci cand desfasori tranzactii bancare on-line si sesiuni de cumparaturi on-line. AVG Enhanced Firewall previne atacurile ce ar putea avea loc in interiorul sau in afara sistemului prin examinarea comunicatiilor aferente fiecarui port de retea. Este la fel de eficient pentru calculatorul de acasa sau pentru retele cablate sau wireless de mici / mari dimensiuni.

AVG Enhanced Firewall va bloca orice atac protejand astfel toate datele personale. De asemenea, aceasta componenata a AVG Internet Security 2015 opreste orice soft “rau intentionat” care ar putea prelua controlul calculatorului dumneavoastra si ar putea ataca alte sisteme.

AVG Identity Protection TM securizeaza informatiile personale pe care le introduci on-line. Aceasta componenta a AVG Internet Security 2015 te protejeaza impotriva pericolelor on-line si este de asemenea capabila sa identifice si sa blocheze orice pericol localizat pe calculatorul dumneavoastra.

Functiile Anti-Virus premiate, chiar functioneaza 

Protectie Antivirus care se actualizeaza automat pentru a va proteja de amenintari care evolueaza continuu. Asa cum hackerii dezvolta tehnici noi, laboratoare de AVG de cercetare prelucreaza in mod constant date web pentru a oferi noi posibilitati de aparare si pentru a va mentine in mod automat protejat. AVG Anti-Virus protejeaza sistemul de virusi, viermi sau Trojan (la care puteti cadea victima sau pe care puteti sa-i raspanditi din greseala) prin incadrarea si compararea fiecarei amenintari intr-o baza de date specifica. AVG Anti-Spyware va protejeaza impotriva software-ului de tip „spyware” si „adware”, care pot urmari informatiile dumneavoastra personale.

AVG Resident Shield ofera o protectie suplimentara prin examinarea fisierelor ce sunt copiate, deschise sau salvate si blocheaza amenintarile, prevenind astfel infectarea sistemului.

Update-ul automat al AVG previne infectarea sistemului. Tehnologia AVG “Protective Cloud” identifica virtual (“in nor”) amenintarile emergente.

AVG Community Protection Network permite acces la comunitatea utilizatorilor AVG care impartasesc informatii privind noutati sau noi pericole informatice. Informatii despre cele mai recente amenintari sunt colectate de la clientii care aleg sa participe, permitand AVG sa identifice in mod constant noi amenintari, sprijinind astfel toata comunitatea utilizatorilor si ajutand AVG sa furnizeze protectie antivirus superioara.

Navigare si sesiuni de “joaca” fara intreruperi 

Scanarile pot functiona cu prioripate diferita atunci cand utilizatorul e departe de calculator. AVG Internet Security 2015 permite de asemenea ca securitatea sa functioneze pe fundal astfel incat sa nu intrerupa utilizatorul in cadrul sesiunilor de “gaming”. AVG Smart Scanning este tehnologia dezvoltata si incorporata in produsul software AVG Internet Security 2015. AVG Smart Scanning permite scanari inteligente in modul “prioritate ridicata” (“high priority”) atunci cand utilizatorul nu opereaza pe calculator si scanari in modul “prioritate scazuta” (“low priority”) atunci cand utilizatorul misca mouse-ul sau apasa o tasta. De asemenea, tehnologia permite ignorarea fisierelor ce au fost scanate anterior si care au fost etichetate ca fiind “sigure”, reducand astfel timpul alocat acestei operatiuni.

AVG Internet Security 2015 permite si rularea in Game Mode. Modul “Joc” asigura protectie maxima non-stop chiar si in timpul sesiunilor de “joaca” in cadrul jocurilor multi-player de tipul “Call of Duty”, fara intarzieri si blocari datorate up-date-urilor si scanarilor programate. AVG protejeaza de asememea profilul digital al utilizatorului impotriva hackerilor care ar putea sa isi insuseasca recompensele de joc si apoi sa le vanda pentru a obtine bani reali.

AVG monitorizeaza constant nivelul de protectie si raporteaza inapoi catre echipa de cercetare in cazul in care detecteaza un risc in securitate. Alaturi de mesajul de alerta, ce apare in cazul unei amenintari, este pozitionat butonul Auto Fix. Acesta corecteaza automat erorile pentru a asigura protectia optima.

Blocheaza mesajele de tip “spam”, “scam” si viermii 

 AVG Internet Security 2015 pastreaza inbox-ul curat de spam-uri si, de asemenea, il protejeaza de mesaje de tip „scam” si „phishing”, impreuna cu virusurile ascunse pe care le contin. AVG, de asemenea, va va proteja la schimbul de fisiere prin intermediul mesageriei instant cum ar fi MSN si Yahoo!. Cu AVG Anti-Spam, riscul de a deveni parte / victima a unei escrocherii online este redus foarte mult deoarece AVG actualizeaza periodic baza de date de scanare pentru a asigura protectie completa. Mesajele de tip „spam” pot contine pericole precum viermi sau mesaje deteriorate trimise din retele de tip „botnet” - retele de calculatoare deturnate, central controlate, care devin apoi sursa mai multor escrocherii.

AVG Online Shield TM verifica fisierele inainte de a le descarca si asigura protectia legaturilor de tip chat, verificare ce utilizeaza AVG Scanning Engine si tehnologia AVG LinkScanner. Instant Messaging Protection asigura protectie in cazul transferului de fisiere prin ICQ, MSN, Yahoo!Messenger.

AVG Email Scanner verifica pericole ce pot si ascunse in atasamentele si link-urile trimise prin e-mail inainte ca ele sa afecteze Inbox-ul. AVG Email Scanner functioneaza ca un plug-in pentru aplicatii de email (inclusiv Microsoft Outlook 2013) sau ca un scanner email personal in cazul conturilor care utilizeaza POP3 sau SMTP.

Ofera protectie la navigare si cautare web prin rate optime de detectie.

AVG anunta utilizatorul de existenta unui pericol prin trimiterea de alerte. LinkScanner ® prezinta evaluari de siguranta in rezultatele cautarilor efectuate in cadrul motorului de cautare, permitand utilizatorului sa evalueze siguranta unui site inainte de a-l accesa. LinkScanner ® Search-Shield functioneaza impreuna cu Google, Yahoo!, Bing si alti furnizori de motoare de cautare, prin plasarea unui rating de siguranta alaturi de fiecare legatura, permitand utilizatorului sa stie ce site-uri pot fi de incredere si care se recomanda a fi evitate. Site-urile sunt evaluate in patru categorii, fiecare dintre ele fiind codate cu o culoare pentru o recunoastere usoara.

LinkScanner ® Surf-Shield verifica in timp real paginile web, inainte ca utilizatorul sa le acceseze. Surf Shield previne utilizatorul de pericolul existent in situatia in care este detectat ceva suspicios. De asemenea, protectia este asigurata atat atunci cand accesezi un link catre o pagina web, cat si atunci cand introduci adresa web direct in browser.

Ofera protectie in cadrul retelelor sociale 

Fiecare pagina web sau link va fi cercetata astfel incat securitatea utilizatorul sa nu fie afectata. AVG Social Networking Protection verifica in timp real link-urile care circula in cadrul facebook, Twitter sau MySpace. Aceasta componenta a AVG Internet Security se activeaza automat, la instalare.

Asigura suport tehnic optim 

Echipa tehnica de experti este doar la un apel telefonic departare. AVG Support iti pune la dispozitie suportul tehnic optim: 24h/luni - vineri (telefonic), 24/7 (e-mail). Suportul tehnic presupune ajutor asigurat atat in cazul unor intrebari la instalarea sau configurarea unui anumit produs AVG cat si in acordarea de explicatii tehnice detaliate. AVG Advisor este un nou serviciu proactiv, care monitorizeaza în mod constant calculatorul si sfatuieste utilizatorul in privinta solutiilor privind problemele diverse ce pot aparea. Multi dintre utilizatori au browsere si alte aplicatii deschise pentru mai multe ore, fara sa stie ca acestea consuma in mod constant memoria disponibilã a PC-ului lor. In timp, memoria disponibila devine insuficienta si provoaca incetiniri ale computerului. AVG Advisor informeaza utilizatorul despre aceasta problema, ajutandu-l sa o rectifice.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

Produse similare Produse similare