Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

AVG Family Safety 6-PC, 1 An, Reinnoire Licenta

Licenta Reinnoire, 6 PC, 1 An, Avg
108,00 Lei
(Pret cu T.V.A./Buc)
Puncte premiu: 1 puncte
AVGFS16RL

Acest produs este distribuit electronic.

Specificatii

Tip licenta:
Licenta Reinnoire
Utilizatori :
6 PC
Destinatie:
Pentru Acasa & Birou
Firewall:
NU
Perioada:
1 An
Producator:
AVG

Descriere

Asigura protectie intregii tale familii utilizand AVG Family SafetyTM.

Functiile si beneficiile AVG Family SafetyTM sunt:

Previne posibile hartuiri sau agresiuni informatice la care pot cadea victime copiii dvs. prin avertizare e-mail sau SMS.Cu AVG Family SafetyTM poti monitoriza activitatea copiilor in cadrul site-urilor de socializare sau a chat-urilor. AVG utilizeaza tehnologia “key stroke” (tasta apasata / lovita) care permite ca dvs. sa primiti un e-mail sau SMS de avertizare atunci cand sunt detectate cuvinte / expresii / limbaje cunoscute ca fiind periculoase sau nepermise.
Stabileste profile de acces la Internet per utilizator / copil Utilizand AVG Family SafetyTM poti crea posibilitati de conectare sau conturi de acces pentru fiecare copil in parte printr-o simpla activare a unuia din cele 3 optiuni: “BLOCHEAZA” (BLOCK MODE), “AVERTIZEAZA” (WARN MODE) si “MONITORIZEAZA” (MONITOR MODE). Alegerea optiunii se face tinand cont de varsta / maturitate si se poate modifica in functie de evolutia copilului si de regulile interne ale “casei”.
Monitorizeaza cautarile si continutul site-urilor web si filtreaza cautarile utilizatorului / copilului AVG Family SafetyTM permite protejearea utilizatorului / copilului de materialele necorespunzatoare prin activarea a 58 categorii de protectie care acoperã peste 60 de milioane site-uri web. AVG Family SafetyTM permite de asemenea monitorizarea cautarilor pe motoare de cautare ca Google, Yahoo!, Bing si evita expunerea utilizatorului la cuvinte, termeni si expresii necorespunzatoare prin filtrarea termeniilor de cãutare.
Urmareste activitatea in cadrul retelelor de socializare Protejati utilizatorul prin filtrarea continutului necorespunzator din cadrul a peste 80 de retele sociale de tipul Facebook. Prin AVG Family SafetyTM sunt posibile de asemenea restrictionarea accesului si functiilor chat-urilor, precum ºi monitorizarea mesajelor instantanee ºi a ameninþãrilor din cadrul retelelor sociale.
Protejeaza utilizatorul / copilul in timpul folosirii iPhone-urilor sau iPad-urilor Descarcati gratuit AVG Family SafetyTM de pe Apple App Store si beneficiati de acelasi nivel de protectie ca pe un oricare alt PC prin blocarea continutului sau site-urilor necorespunzatoare.
Administreaza timpul si aplicatiile Programati, limitati, blocati sau monitorizati accesul la Internet sau la anumite aplicatii (inclusiv jocuri) folosind AVG Family SafetyTM, astfel incat copiii sa nu petreaca prea mult timp in fata calculatorului sau sa nu aiba acces la material cu continut necorespunzator.
Informeaza despre activitatea on-line a utilizatorului AVG Family SafetyTM te informeaza despre cautarile, postarile, descarcarile utilizatorului / copilului. AVG Family SafetyTM trimite catre dvs. rapoarte e-mail sau SMS-uri detaliate care pot indica de asemenea daca un anumit site web a fost accesat intentionat sau din greseala.
Permite accesul de la distanta (remote) Activitatea utilizatorului / copilului poate fi monitorizata de la distanta (remote) prin controlul individual sau de grup al dispozitivelor cu acces web. Rapoartele de informare privind activitatea on-line pot fi primite chiar si pe calculatorul de la servici sau pe telefonul mobil.

Cerinte hardware

Cerinte minime de sistem

Procesor Pentium 1.0 GHz sau mai rapid
Memorie 128 MB RAM
Spatiu liber pe Hard Disk (pentru instalare) 15 MB
Cerinte recomandate de sistem
Procesor Pentium 1.8 GHz sau mai rapid
Memorie 256 MB RAM
Spatiu liber pe Hard Disk (pentru instalare)
Compatibilitatea cu Sisteme de Operare:
Sistem de operare AVG Family SafetyTM
MS Windows XP
MS Windows Vista
MS Windows 7
Apple iOS
Disponibilitate lingvistica:
Limba AVG Family SafetyTM
Ceha
Engleza
Franceza
Italiana

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

Produse similare Produse similare