Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Avast Premier - 5 PC, 3 Ani, Licenta Noua

1.170,00 Lei
(Pret cu T.V.A./Buc)
Puncte premiu: 12 puncte
AP-5-3-LN

Acest produs este distribuit electronic.

Specificatii

Categorie:
Premier
Sisteme de operare:
Windows

Descriere

Cel mai puternic Avast!

Cauti cea mai buna protectie antivirus pentru calculatorul tau? Acum ai Avast Premier.

Actualizari automate pentru software-ul critic

Cele mai multe amenintari de tip virus si malware folosesc gauri de securitate din versiuni vechi ale programelor populare cum ar fi browsere, clienti de e-mail, etc. Deoarece stim ca este este neplacut, dar vital sa actualizati toate aceste programe manual, avast! premier face automat acest lucru pentru tine.

Controleaza calculatorul de la distanta de pe internet

Va puteți conecta la calculatorul pe care aveti instalat avast! Premier chiar si atunci cand sunteti pe cealalta parte a globului. Modulul AccessAnywhere va permite sa va vizualizati desktopul si accesa fisierele personale de pe orice calculator din lume care are orice versiune de avast! instalata.

Stergere permanenta de nivel militar a datelor sensibile

Este destul de usor pentru cineva sa recupereze fisierele sterse de pe unitatile hard disk sau portabile. Din aceasta cauza, poate doriti sa utilizati o metoda sigura de a curata datele sensibile (extrase de cont, fotografii, etc.). Acest lucru este exact ceea ce face la un nivel de securitate militar avast! Premier Data Shredder.

Comentarii

Nu sunt comentarii

Scrie un comentariu

Produse similare Produse similare