Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Mai multe detalii aici. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. Sunt de acord.

Antivirus Avast CleAnup Premium - 3 PCs, 1 An ,Licenta Noua

Scrie un review (comentariu)
280,00 Lei
(Preț cu T.V.A./Buc)
Pune o întrebare
10 zile
gmf-3-12m-LN

Acest produs este distribuit electronic.

Specificații

Numar utilizatori
:
3
Tip licenta:
Licenta Noua
Categorie:
CleAnup
Valabilitate:
1 an
Producator:
AVAST SOFTWARE

Descriere

Antivirus Avast CleAnup Premium

Actualizarea optima a computerului. Accelerati si curatati computerul, actualizati-va aplicatiile si remediati probleme enervante

Accelerarea, acordarea si revigorarea computerului


Calculatorul dvs. nu devine mai tanar. Remediaza ceea ce te Incetineste cu tehnologia patentata Avast Cleanup.


Programe nedorite si eliminarea bloatware

PC-ul dvs. ar putea fi Incetinit de programe pe care nu le-ati folosit In varsta sau nu ati dorit In primul rand - versiuni de Incercare, bare de instrumente nedorite sau software preinstalat. Acestea reprezinta o pierdere de spatiu si viteza si pot fi chiar un risc pentru securitate. Noua noastra functie de Curatare software scapa de ele o data pentru totdeauna.

Încercati sa aflati ce programe nu mai aveti nevoie cu reputatia noastra bazata pe cloud si sistemele de detectare a programelor inutile. Daca va este teama sa va dezinstalati, putem pune temporar fisierele In carantina pana cand decideti.


Defragmentare pentru hard disk-ul

Defragmentarea este un factor cheie In performanta computerului: este procesul de reorganizare a fisierelor pe un hard disk pentru acces rapid. Va veti bucura de timpuri de pornire mai rapide, de Incarcare mai redusa si de performanta mai usoara.

PC-urile mai noi vin cu stocare ultrarapida bazata pe flash (Drives Solid State, SSD), care nu trebuie defraggate. Defrag-ul nostru detecteaza SSD-urile si le prelungeste sanatatea.


Actualizati-va programele In mod automat

Programele depasite pot lasa computerul vulnerabil la erori, blocaje si riscuri de securitate. Noul nostru software de actualizare automata actualizeaza periodic programele cele mai critice pentru dvs.

Reviews

No reviews found